Sommarjobb 2024


Tack till alla som sökt!

Ansökningstiden till sommarjobb sommaren 2024 har tagit slut. Varuboden-Osla fick in hela 2 951 ansökningar om sommarjobb och avlönad sommarpraktik.

Nästa sommar kommer handelslaget Varuboden-Osla att anställa över 600 sommarjobbare till sina enheter i östra och västra Nyland och på Åland. Ansökningstiden för sommarjobb började strax efter jul och tog slut den 18 februari. Under den sista veckans slutspurt fick handelslaget in nästan tusen ansökningar.

Om man råkade missa sommarjobbsansökan kan man också skicka en öppen ansökan till handelslaget via blanketten som finns på webbplatsen vbo.fi. Öppna ansökningar gås igenom regelbundet.

Tilläggsansökan: Kolla också våra andra lediga arbetsplatser »

Frågor?


Om du har frågor om sommarjobb kan du skicka e-post till adressen vbo.rekry@sok.fi.

Så här går det till

1. Skicka din ansökan

Ansök om sommarjobb eller praktik via länkarna ovan. Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter och de enheter där du helst vill arbeta, så kontaktar vi dig.

2. Vänta på att bli kontaktad

Vi skickar dig en kallelse till en intervju via e-post inom cirka två veckor. Glöm inte att kolla din skräppostmapp!

3. Anmäl dig till intervjun

Öppna länken som vi skickar till dig via e-post och anmäl dig till en gruppintervju. I det här skedet frågar vi på nytt i vilka enheter du är intresserad att jobba.

4. Gå på intervju

Kom och delta i en gruppintervju som hålls 1.3 eller 2.3. Vänligen boka in veckoslutet i din kalender nu, eftersom vi tyvärr inte har möjlighet att intervjua sökande utanför denna tidpunkt.

5. Vi hör av oss

Vi kontaktar dig via e-post eller telefon när vi har gjort vårt val. Samtidigt ber vi också om feedback på rekryteringsprocessen.

Vanliga frågor och svar

Du kan söka sommarjobb via rekryteringssystemet. Du kommer åt systemet från Sök-länkarna ovan. Observera att det finns separata ansökningsblanketter för personer över 18 år och personer under 18 år.

Du kan endast söka sommarjobb eller praktik via vårt rekryteringssystem. På grund av det stora antalet ansökningar kan vi tyvärr inte behandla ansökningar som lämnats in via andra kanaler.

14–17-åringar

kan söka

  • Lär känna arbetslivet och förtjäna -praktik (2 veckor)

eller

  • 2–4 veckors sommarjobbsperiod.

18 år fyllda

kan söka

  • sommarjobb (2–5 månader) som försäljare, trafikbutiksarbetare, servitör eller kock.

Vi skickar dig ett mejl när vi har tagit emot din ansökan, så följ med din e-post (också skräppost).

Tyvärr kan du inte mera redigera en ansökan som du redan har skickat, så ta dig tid att fylla i ansökningsformuläret noggrant. Vänligen fyll i alla obligatoriska fält och, om du vill, bifoga en CV till din ansökan i detta skede. Om du skapar ett användarkonto kan du vid behov be att ansökan tas bort och sedan göra en ny ansökan. Vi rekommenderar att du skapar ett användarkonto, eftersom du sedan kan söka andra lediga jobb med de uppgifter du fyllt i.

Efter intervjuerna får du information om sommarjobbet av enhetens chef. Vi informerar alla våra sökande så bra som möjligt och kontaktar alla utvalda sökande före utgången av mars.

Hos på Varuboden-Osla får du en omfattande introduktion till dina arbetsuppgifter. Oavsett om du redan är ett proffs inom handelsbranschen eller en framtida stjärna, erbjuder vi en introduktion som hjälper dig att lyckas i ditt arbete tillsammans med ditt team. Med en glad kundserviceattityd, ett energiskt arbetssätt och en positiv attityd kommer du långt.