Kesätyö 2024


Kiitos kaikille hakijoille!

Hakuaika kesätöihin kesällä 2024 on päättynyt. Hakemuksia kesätyöhön ja palkalliseen kesäharjoitteluun tuli yhteensä huimat 2 951 kappaletta. Osuuskauppa Varuboden-Osla palkkaa ensi kesäksi yli 600 kesätyöntekijää toimipaikkoihinsa itäisellä ja läntisellä Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla. Hakuaika kesätöihin alkoi jo joulun jälkeen ja päättyi 18. helmikuuta. Viimeisen viikon loppukirin aikana osuuskaupassa vastaanotettiin noin tuhat hakemusta.

Jos kesätyönhaku meni sivu suun, osuuskauppaan voi lähettää myös avoimen hakemuksen verkkosivustolla vbo.fi löytyvän lomakkeen kautta. Avoimia hakemuksia käydään läpi säännöllisesti.

Lisähaku: Katso myösmuut avoimet työpaikkamme »

Kysyttävää?


Jos sinulla herää kysymyksiä kesätöihin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen vbo.rekry@sok.fi.

Näin haku etenee

1. Lähetä hakemus

Hae kesätyöhön tai harjoitteluun yllä olevista linkeistä. Täytä lomakkeelle yhteystietosi ja toimipaikat, joissa mieluiten työskentelisit, niin olemme sinuun yhteydessä.

2. Odota yhteydenottoa

Lähetämme sinulle kutsun haastattelutilaisuuteen sähköpostitse noin kahden viikon sisällä. Muista tarkistaa myös roskapostikansio!

3. Ilmoittaudu haastatteluun

Avaa sähköpostilla lähettämämme linkki ja ilmoittaudu ryhmähaastatteluun. Varmistamme vielä tässä kohtaa, missä toimipaikoissa olet kiinnostunut työskentelemään.

4. Osallistu haastatteluun

Tule paikalle ryhmähaastatteluun, joka pidetään 1.3. tai 2.3. Varaathan tämän viikonlopun kalenteristasi jo nyt, sillä valitettavasti emme pysty haastattelemaan hakijoita tämän aikaikkunan ulkopuolella.

5. Saat tiedon valinnasta

Olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse tai puhelimitse, kun olemme tehneet valinnat. Samalla pyydämme myös palautetta rekrytointiprosessista.

Usein kysytyt kysymykset

Voit hakea kesätöitä rekrytointijärjestelmän kautta. Pääset järjestelmään yllä olevista Hae-linkeistä. Huomioithan, että yli 18-vuotiaille ja alle 18-vuotiaille on erilliset hakulomakkeet.

Kesätyöhön tai -harjoitteluun voi hakea ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta. Koska hakemuksia tulee niin paljon, emme valitettavasti voi käsitellä muuta kautta toimitettuja hakemuksia.

14–17-vuotiaat

voivat hakea

  • Tutustu ja tienaa -harjoitteluun (2 viikkoa)

tai

  • 2–4 viikon kesätyöjaksoon.

Yli 18-vuotiaat

voivat hakea

  • kesätyöhön (2–5 kuukautta) myyjäksi, liikennemyymälätyöntekijäksi, tarjoilijaksi tai kokiksi.

Lähetämme sinulle sähköpostiin saapumisilmoituksen, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, joten seuraathan sähköpostiasi (myös roskapostia).

Valitettavasti lähetettyä hakemusta ei voi enää muokata, joten varaathan aikaa hakulomakkeen huolelliseen täyttämiseen. Täytäthän kaikki pyydetyt kohdat ja liität halutessasi ansioluettelon hakemukseesi tässä vaiheessa. Mikäli luot hakijatilin, voit tehdä tarvittaessa hakemuksen poistopyynnön ja sen jälkeen uuden hakemuksen. Suosittelemme hakijatilin luomista, sillä sen jälkeen voit hakea muihinkin avoimiin työpaikkoihin jo olemassa olevilla hakijatiedoillasi. 

Haastattelujen jälkeen tulet saamaan tiedon kesätyöpaikasta toimipaikan esihenkilöltä. Informoimme kaikkia hakijoitamme mahdollisimman hyvin, kaikkiin valittuihin olemme yhteydessä maaliskuun loppuun mennessä.

Meillä Varuboden-Oslalla saat kattavan perehdytyksen työtehtävääsi. Voit olla jo kaupan alan osaaja tai tulevaisuuden tähti, tarjoamme perehdytyksen, jonka avulla menestyt työssäsi yhdessä tiimisi kanssa. Iloisella asiakaspalveluasenteella, reippaalla työotteella ja positiivisella asenteella pääset pitkälle.

Title

Description