Paikalliset tuottajat

Herkullisimmat maut lautasella ovat paikallisia

Osuuskauppamme perinteisiin ihan alkuajoista alkaen on kuulunut tiivis yhteistyö lähituottajien kanssa. Vuodesta 2013 lähtien olemme tehneet määrätietoisesti työtä lähiruoka-asioiden puolesta. Kauppojen hyllyille on ilmestynyt yhä enemmän lähellä tuotettua ja tällä hetkellä reilusti yli 100 lähituottajaa toimittaa omia erikoisuuksiaan S-marketteihimme ja Sale-kauppoihimme. Lähiruokatuotteet ovat kaupoissa merkitty Makuja lähellä sinua -tunnuksella, jolloin asiakkaat löytävät ne helpommin.

Leipää ja viljatuotteita, lihaa, hilloja, makeisia, kasviksia…

Pyrimme koko ajan lisäämään paikallisten ja oman osuuskauppamme toimialueen tuottajien lähiruokavalikoimaa kysynnän kasvaessa. Pääpaino on tuoreissa kausituotteissa, kuten kasviksissa ja hedelmissä, mutta niiden lisäksi on myös tarjolla lihaa ja leikkeleitä, leipää ja viljatuotteita, makeisia, panimotuotteita, hunajaa, jäätelöä ja säilykkeitä. Lähiruokavalikoimamme vaihtelevat hieman myymälöittäin ja paikkakunnittain. Kaikista ruokakaupoistamme löytyy kuitenkin kattava valikoima eri tuoteryhmiin kuuluvia lähituotteita. Meille on myös tärkeää kehittää lähiruokavalikoimaamme asiakkaidemme toiveiden ja menekin kautta saamamme palautteen perusteella.

Lukuisia ja lähituottajia ja yhtä monta kiinnostavaa tarinaa tuotteiden takaa

Osuuskauppamme toimialueella on lukuisia eri alan lähituottajia ja laaja kirjo tuotteita. Pyrkimyksemme on nostaa esiin lähiruokatoimittajia eri raaka-aineiden ja tuotteiden takaa sekä vahvistaa kuluttajien ja tuottajien yhteyttä.  Pienet tuottajat ja heidän loistavat tuotteensa ansaitsevat näkyvyyttä ja näin asiakkaatkin saavat tietää mistä ostoskorinsa lähituotteet ovat peräisin.