Sommarjobb

Ansökningstid:

Ansökningstiden till sommarjobb har upphört. Du kan söka till Lär känna arbetslivet och förtjäna-praktik och en 2-4 veckors sommarjobbsperiod fram till 31.3.

Undantag är Sale Lappträsk och Sale Liljendal  dit du ännu kan skicka in din sommarjobbsansökan fram till den 27.3. Till S-market Pojo kan du ännu skicka in din sommarjobbsansökan fram till den 31.3.

Till vem:

För både proffs och framtida stjärnor inom servicebranschen som har ett genuint intresse för kundbetjäning och vill jobba minst 2 månader under sommaren. Vi erbjuder en omfattande introduktion, men tidigare erfarenhet och utbildning inom kundservice och/eller restaurangbranschen ses som meriter. Under arbetsdagarna samlas det en hel del steg och kilon som lyfts, så en bra fysisk kondition underlättar jobbet. Vi är ett tvåspråkigt handelslag och därför ses kunskaper och vilja att betjäna kunder på både finska och svenska som meriter.

I arbetet ingår försäljning av produkter med åldersgräns och därför krävs det / är det en fördel att man är myndig. Du kan ändå söka sommarjobb hos oss redan som 17-åring, speciellt om du studerar inom branschen (restaurang eller handel). För våra yngre framtida stjärnor erbjuder vi 2–4 veckors sommarjobbsperioder.

Vad:

Sommarjobb finns på våra verksamhetsställen på hela vårt verksamhetsområde. Det är också möjligt att jobba på flera verksamhetsställen. Beroende på bransch omfattar arbetet till exempel kassaarbete, att plocka upp varor på hyllor, kundbetjäning och arbetsuppgifter inom restaurangbranschen.

När:

Vi erbjuder sommarjobb under tiden 1.5–30.9 eller enligt avtal.