Kesätyö 2024


Osuuskauppamme palkkaa kesäksi 2024 noin 600 kesätyöntekijää ja harjoittelijaa. Oletko sinä yksi heistä?

Kesätyö (yli 18-vuotiaat)


Haemme kesään mennessä 18 vuotta täyttäneitä iloisia ja innokkaita kesätyöntekijöitä koko toimialueemme toimipaikkoihin vähintään muutaman kuukauden mittaisiin työsuhteisiin.

Tutustu ja tienaa -harjoittelu


Tutustu ja tienaa -jakso on tarkoitettu 14–17-vuotiaille koululaisille ja lukio-opiskelijoille, joilla ei vielä ole takanaan vastaavaa jaksoa aiemmilta kesiltä.

2–4 viikon kesätyöjakso


Tarjoamme 2–4 viikon mittaisia kesätyöjaksoja ammattiin opiskeleville tai alle 18-vuotiaille, jotka ovat jo suorittaneet Tutustu ja tienaa -jakson.

Hakuaika kesätyöhön ja -harjoitteluun:

27.12.2023 – 18.2.2024

Näin haku etenee

1. Lähetä hakemus

Hae kesätyöhön tai harjoitteluun yllä olevista linkeistä. Täytä lomakkeelle yhteystietosi ja toimipaikat, joissa mieluiten työskentelisit, niin olemme sinuun yhteydessä.

2. Odota yhteydenottoa

Lähetämme sinulle kutsun haastattelutilaisuuteen sähköpostitse noin kahden viikon sisällä. Muista tarkistaa myös roskapostikansio!

3. Ilmoittaudu haastatteluun

Avaa sähköpostilla lähettämämme linkki ja ilmoittaudu ryhmähaastatteluun. Varmistamme vielä tässä kohtaa, missä toimipaikoissa olet kiinnostunut työskentelemään.

4. Osallistu haastatteluun

Tule paikalle ryhmähaastatteluun, joka pidetään 1.3. tai 2.3. Varaathan tämän viikonlopun kalenteristasi jo nyt, sillä valitettavasti emme pysty haastattelemaan hakijoita tämän aikaikkunan ulkopuolella.

5. Saat tiedon valinnasta

Olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse tai puhelimitse, kun olemme tehneet valinnat. Samalla pyydämme myös palautetta rekrytointiprosessista.

Kesätyöntekijän työtehtävät

Myyjä

Työtehtäviisi myyjänä kuuluu monipuolisia tehtäviä, kuten asiakaspalvelua kassalla, tuotteiden hyllytystä ja esillepanoa, päiväysten seurantaa sekä myymälän siisteydestä huolehtimista. Tarjoat laadukasta asiakaspalvelua kaikissa tehtävissäsi. Perehdytyksen jälkeen hallitset tarjoamamme tuotteet ja palvelut sekä asiakasomistajuuteen liittyvät asiat, tuoden ne esiin asiakkaillemme heidän tarpeensa huomioiden. Voit myös ottaa vastaan lisätyövuoroja muista yksiköistämme ja kasvattaa ansioitasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voit hakea kesätöitä rekrytointijärjestelmän kautta. Pääset järjestelmään yllä olevista Hae-linkeistä. Huomioithan, että yli 18-vuotiaille ja alle 18-vuotiaille on erilliset hakulomakkeet.

Kesätyöhön tai -harjoitteluun voi hakea ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta. Koska hakemuksia tulee niin paljon, emme valitettavasti voi käsitellä muuta kautta toimitettuja hakemuksia.

14–17-vuotiaat

voivat hakea

  • Tutustu ja tienaa -harjoitteluun (2 viikkoa)

tai

  • 2–4 viikon kesätyöjaksoon.

Yli 18-vuotiaat

voivat hakea

  • kesätyöhön (2–5 kuukautta) myyjäksi, liikennemyymälätyöntekijäksi, tarjoilijaksi tai kokiksi.

Lähetämme sinulle sähköpostiin saapumisilmoituksen, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, joten seuraathan sähköpostiasi (myös roskapostia).

Valitettavasti lähetettyä hakemusta ei voi enää muokata, joten varaathan aikaa hakulomakkeen huolelliseen täyttämiseen. Täytäthän kaikki pyydetyt kohdat ja liität halutessasi ansioluettelon hakemukseesi tässä vaiheessa. Mikäli luot hakijatilin, voit tehdä tarvittaessa hakemuksen poistopyynnön ja sen jälkeen uuden hakemuksen. Suosittelemme hakijatilin luomista, sillä sen jälkeen voit hakea muihinkin avoimiin työpaikkoihin jo olemassa olevilla hakijatiedoillasi. 

Haastattelujen jälkeen tulet saamaan tiedon kesätyöpaikasta toimipaikan esihenkilöltä. Informoimme kaikkia hakijoitamme mahdollisimman hyvin, kaikkiin valittuihin olemme yhteydessä maaliskuun loppuun mennessä.

Meillä Varuboden-Oslalla saat kattavan perehdytyksen työtehtävääsi. Voit olla jo kaupan alan osaaja tai tulevaisuuden tähti, tarjoamme perehdytyksen, jonka avulla menestyt työssäsi yhdessä tiimisi kanssa. Iloisella asiakaspalveluasenteella, reippaalla työotteella ja positiivisella asenteella pääset pitkälle.

Title

Description

Kysyttävää?


Tarkempia tietoja kesätöistä ja osuuskaupastamme antaa Jenni Suokannas ja Emmi Junttila osoitteesta vbo.rekry@sok.fi.