Restauranger


BITRÄDANDE ENHETSCHEF

Som biträdande enhetschefen svarar du tillsammans med enhetschefen för kundtillfredsställelsen, servicen, processerna, personalens handledning och det operativa resultatet. Vi har biträdande enhetschefer på alla våra branscher, alltså inom dagligvaru- och bruksvaruhandeln, i trafikbutiker och restauranger. Arbetsuppgiften som biträdande enhetschef erbjuder dig möjligheten att jobba i en omgivning som lär stenhård prioritering, snabb reaktionsförmåga och goda kundservicekunskaper. Den biträdande enhetschefen svarar självständigt för enheten när chefen är på semester. Uppgiften är också ett bra språngbräde för eventuella framtida uppgifter som enhetschef.

 

ENHETSCEHF

Som enhetschef svarar du för affärens verksamhet, det operativa resultatet, kundtillfredsställelsen, servicen, processerna och personalens handledning. I din dagliga arbetsbeskrivning är ett coachande ledarskap, att uppmuntra och hjälpa medarbetarna så de lyckas i sitt arbete, starkt närvarande. Du har som stöd enhetens yrkesskickliga och kompetenta team, som ser vikten av att trivas på jobbet och en positiv atmosfär där man stöder och hjälper varandra. Dessutom har du Varuboden-Oslas stödfunktioner och branschledning som hjälp. Som enhetschef är du personal- och resultatansvarig.

 

CAFÉARBETARE

Som caféarbetare betjänar du våra kunder med en solig och glad inställning. Till ditt jobb hör att jobba i kassan, att tillreda produkter till försäljning, att ställa fram produkter och sköta om att caféet är städat och trivsamt. Du jobbar självständigt och bär ansvar över att kunden får en positiv kundupplevelse.

Du kan också ta emot tilläggsskift från våra andra enheter om du vill, exempelvis trafikbutiker eller restauranger och på så sätt öka din lönenivå.

 

SERVITÖR

Till dina arbetsuppgifter som servitör hör att rekommendera olika matportioner och drycker till våra kunder, ta emot och beställningar och servera samt ta betalt av kunder. Att beakta kunders specialdieter är en central del av dina arbetsuppgifter. Du svarar också för kundtillfredsställelsen bland annat genom att se till att restaurangen städad och allt är i ordning.

Tillsammans med den övriga personalen svarar du för en hjärtlig kundservice som överträffar kundernas förväntningar och för försäljningsarbete. Du känner till de produkter och tjänster vi erbjuder och frågor som berör ägarkundskap så att du kan berätta om dem för våra kunder utgående deras behov. Du kan se servicesituationen med kundens ögon och du garanterar en högklassig service med din egen glada och positiva kundserviceinställning.

Du kan också ta emot tilläggsskift från våra andra enheter om du vill, exempelvis trafikbutiker eller restauranger och på så sätt öka din lönenivå.

 

KOCK

En viktig del av din arbetsdag som kock är att garantera utsökta rätter och smakupplevelser åt kunderna såväl till lunch som á la carte. Du har ansvar för att beställa, ta emot och lagra råvaror och att se till att råvarorna är av god kvalitet. Dessutom är en viktig del av din dagliga arbetsuppgift att se till att kunders specialdieter beaktas i olika portioner och att svara på kundrespons som berör matportioner. För att arbetet i köket ska vara effektivt och säkert har du ansvar att dagligen ta hand om säkerheten och renligheten i din arbetsmiljö.

Du kan också ta emot tilläggsskift från våra andra enheter om du vill, exempelvis trafikbutiker eller marketar och på så sätt öka din lönenivå.