SOKOS


TUOTERYHMÄVASTAAVA

Tuoteryhmävastaavana vastaat oman osastosi tuotteiden saatavuudesta ja asiakaspalvelun laadusta. Lisäksi vastuullasi on oman osastosi tuloksellisen toiminnan varmistaminen ja myymälän kokonaisvaltainen kehittäminen yhdessä toimipaikkapäällikön ja muun henkilöstön kanssa. Johdat omaa tiimiäsi valmentavalla työotteella, ja kannustat ja autat heitä onnistumaan työssään. Jokapäiväiseen työnkuvaasi kuuluu myös vahvasti tuotteiden saatavuuteen liittyvät järjestelmätyöt

 

APULAISTOIMIPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Apulaistoimipaikkapäällikkönä vastaat yhdessä toimipaikkapäällikön kanssa asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista, henkilökunnan työnohjauksesta ja operatiivisesta tuloksesta. Apulaistoimipaikkapäälliköitä on meillä kaikilla toimialoilla, eli päivittäis- ja käyttötavarakaupassa, liikennemyymälöissä ja ravintoloissa. Apulaistoimipaikkapäällikön työtehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä töitä ympäristössä, joka opettaa tiukkaa priorisointia, ripeää reaktiokykyä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Apulaistoimipaikkapäällikkö vastaa yksiköstä itsenäisesti päällikön vuosilomien aikana. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta myös mahdollisiin tuleviin toimipaikkapäällikön tehtäviin.

 

TOIMIPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Toimipaikkapäällikkönä vastaat yksikön toiminnasta, operatiivisesta tuloksesta, asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista ja henkilökunnan työnohjauksesta. Jokapäiväiseen työnkuvaasi kuuluu myös vahvasti Valmentava johtaminen, kannustaminen ja työntekijöiden auttaminen onnistumaan työssään kuuluvat vahvasti jokapäiväiseen työnkuvaasi. Tukenasi sinulla on yksikön ammattitaitoinen ja osaava tiimi, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteiseen ilmapiiriin, jossa tuetaan ja autetaan toisia. Lisäksi apunasi on Varuboden-Oslan tukitoiminnot ja toimialajohto. Toimipaikkapäällikkönä sinulla on henkilöstö- ja tulosvastuu.

 

SOKOS-TAVARATALOMYYJÄ

Myyjänä Sokos-tavaratalossa jokapäiväisiin työtehtäviisi kuuluu vahvasti persoonallinen ja henkilökohtainen asiakaspalvelu ja myyntityö sekä asiakaspalvelu kassalla. Työssäsi on tärkeää huomioida asiakkaiden tarpeet ja vastata niihin asiakasneuvonnan ja suositusten keinoin. Lisäksi työpäivään kuuluu hyllyttäminen, tuotteiden esillepanotehtävät, hinnoittelua, tuotteiden saatavuuden hallintaa ja menekin seuraamista. Tarkemmat osaamis- ja koulutustaustaedellytykset määräytyvät osaston mukaan. Myös somistaminen ja varastotehtävät voivat kuulua työtehtäviin.

Vastaat yhdessä muun henkilökunnan kanssa lämminhenkisestä ja asiakkaiden odotukset ylittävästä asiakaspalvelusta kassalla sekä eri osastoilla työskennellessäsi. Tunnet tarjoamamme tuotteet, palvelut ja asiakasomistajuuteen liittyvät asiat, ja osaat kertoa niistä asiakkaillemme heidän tarpeensa huomioiden. Osaat nähdä palvelun asiakkaan silmin ja takaat laadukkaan palvelun omalla iloisella ja persoonallisella asiakaspalveluasenteellasi. Koko Sokoksen henkilökunta myy mielihyvää ja auttaa asiakkaita löytämään oman tyylinsä.

Halutessasi voit ottaa vastaan lisätyövuoroja myös muista yksiköistämme, esimerkiksi liikennemyymälästä tai ravintolasta, ja siten kasvattaa ansiotasoasi.