Ravintolat


APULAISTOIMIPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Apulaistoimipaikkapäällikkönä vastaat yhdessä toimipaikkapäällikön kanssa asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista, henkilökunnan työnohjauksesta ja operatiivisesta tuloksesta. Apulaistoimipaikkapäälliköitä on meillä kaikilla toimialoilla, eli päivittäis- ja käyttötavarakaupassa, liikennemyymälöissä ja ravintoloissa. Apulaistoimipaikkapäällikön työtehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä töitä ympäristössä, joka opettaa tiukkaa priorisointia, ripeää reaktiokykyä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Apulaistoimipaikkapäällikkö vastaa yksiköstä itsenäisesti päällikön vuosilomien aikana. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta myös mahdollisiin tuleviin toimipaikkapäällikön tehtäviin.

 

TOIMIPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Toimipaikkapäällikkönä vastaat yksikön toiminnasta, operatiivisesta tuloksesta, asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista ja henkilökunnan työnohjauksesta. Jokapäiväiseen työnkuvaasi kuuluu myös vahvasti Valmentava johtaminen, kannustaminen ja työntekijöiden auttaminen onnistumaan työssään kuuluvat vahvasti jokapäiväiseen työnkuvaasi. Tukenasi sinulla on yksikön ammattitaitoinen ja osaava tiimi, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteiseen ilmapiiriin, jossa tuetaan ja autetaan toisia. Lisäksi apunasi on Varuboden-Oslan tukitoiminnot ja toimialajohto. Toimipaikkapäällikkönä sinulla on henkilöstö- ja tulosvastuu.

 

KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Kahvilatyöntekijänä toimit aurinkoisena asiakaspalvelijana asiakkaillemme. Työhösi kuuluu kassatyöskentelyä, kahvilan myyntituotteiden valmistus ja esillepano sekä kahvilan siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtimista. Toimit työssäsi itsenäisesti ja kannat vastuun asiakkaan onnistuneesta palvelukokemuksesta.

Halutessasi voit ottaa vastaan lisätyövuoroja myös muista yksiköistämme, esimerkiksi liikennemyymälästä tai ravintolasta, ja siten kasvattaa ansiotasoasi.

 

TARJOILIJA

Tarjoilijana työtehtäviin kuuluu erilaisten ruoka-annosten ja juomien suosittelu asiakkaillemme, tilausten vastaanottaminen ja tarjoileminen sekä asiakkaiden laskuttaminen. Asiakkaiden ja heidän erityisruokavalioiden huomioiminen on keskeinen osa työtehtäviäsi. Vastuullasi on huolehtia myös asiakasviihtyvyydestä mm. ravintolan siisteyden kautta.

Vastaat yhdessä muun henkilökunnan kanssa lämminhenkisestä ja asiakkaiden odotukset ylittävästä asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Tunnet tarjoamamme tuotteet, palvelut ja asiakasomistajuuteen liittyvät asiat, ja osaat kertoa niistä asiakkaillemme heidän tarpeensa huomioiden. Osaat nähdä palvelun asiakkaan silmin ja takaat laadukkaan palvelun omalla iloisella ja persoonallisella asiakaspalveluasenteellasi.

Halutessasi voit ottaa vastaan lisätyövuoroja myös muista yksiköistämme, esimerkiksi liikennemyymälästä tai ravintolasta, ja siten kasvattaa ansiotasoasi.

 

KOKKI

Herkullisen ruoan ja asiakkaiden ruokaelämysten takaaminen ovat keskeinen osa kokin jokaista työpäivää niin lounas- kuin á la carte -ruokailuissa. Vastuullasi on huolehtia raaka-aineiden tilauksista, vastaanotosta ja varastoinnista ja raaka-aineiden laadusta. Lisäksi keskeinen osa jokapäiväistä työtehtävääsi on huolehtia asiakkaiden erityisruokavalioiden toteutumisesta eri annoksissa ja vastata ruoka-annoksiin liittyvistä asiakaspalautteista. Jotta työskentely on tehokasta ja turvallista keittiössä, vastuullasi on huolehtia työympäristösi turvallisuudesta ja puhtaudesta joka päivä.

Halutessasi voit ottaa vastaan lisätyövuoroja myös muista yksiköistämme, esimerkiksi liikennemyymälästä tai ravintolasta, ja siten kasvattaa ansiotasoasi.