Market


MYYJÄ

Työtehtäviisi myyjänä kuuluu mm. asiakaspalvelu kassalla, tuotteiden hyllytys ja esillepano, päiväysten seuranta ja myymälän siisteydestä huolehtiminen. Osassa yksiköistämme myyjät myös siivoavat.

Tarjoat laadukasta ja asiakkaiden odotukset ylittävää asiakaspalvelua kaikissa työtehtävissäsi. Perehdytyksen jälkeen tunnet tarjoamamme tuotteet ja palvelut ja asiakasomistajuuteen liittyvät asiat, ja osaat kertoa niistä asiakkaillemme heidän tarpeensa huomioiden. Osaat nähdä palvelun asiakkaan silmin ja takaat laadukkaan palvelun omalla iloisella ja persoonallisella asiakaspalveluasenteellasi.

Halutessasi voit ottaa vastaan lisätyövuoroja myös muista yksiköistämme, esimerkiksi liikennemyymälästä tai ravintolasta, ja siten kasvattaa ansiotasoasi.

 

RUOKATORIMYYJÄ

Ruokatorimyyjänä työskentelet palvelutiskillä, ja sinun tehtäviisi kuuluu mm. tuotteiden laadun ja tuoreuden valvonta ja tuotteiden esillepano. Yksiköstä ja sopimustunneista riippuen ruokatorimyyjät osallistuvat myös myymälän muihin työtehtäviin.

Tarjoat laadukasta lämminhenkistä asiakaspalvelua ruokatorilla ja koet aitoa paloa ruoanlaittoa kohtaan. Tunnet perehdytyksen jälkeen tarjoamamme tuotteet, palvelut ja asiakasomistajuuteen liittyvät asiat, ja osaat kertoa niistä asiakkaillemme heidän tarpeensa huomioiden. Huolehdit siitä, että esillepanot ovat houkuttelevia ja tuotteet herkullisia ja tuoreita. Osaat nähdä palvelun asiakkaan silmin ja takaat laadukkaan palvelun omalla iloisella ja persoonallisella asiakaspalveluasenteellasi.

 

TUOTERYHMÄVASTAAVA

Tuoteryhmävastaavana vastaat oman osastosi tuotteiden saatavuudesta ja asiakaspalvelun laadusta. Lisäksi vastuullasi on oman osastosi tuloksellisen toiminnan varmistaminen ja myymälän kokonaisvaltainen kehittäminen yhdessä toimipaikkapäällikön ja muun henkilöstön kanssa. Johdat omaa tiimiäsi valmentavalla työotteella, ja kannustat ja autat heitä onnistumaan työssään. Jokapäiväiseen työnkuvaasi kuuluu myös vahvasti tuotteiden saatavuuteen liittyvät järjestelmätyöt

 

APULAISTOIMIPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Apulaistoimipaikkapäällikkönä vastaat yhdessä toimipaikkapäällikön kanssa asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista, henkilökunnan työnohjauksesta ja operatiivisesta tuloksesta. Apulaistoimipaikkapäälliköitä on meillä kaikilla toimialoilla, eli päivittäis- ja käyttötavarakaupassa, liikennemyymälöissä ja ravintoloissa. Apulaistoimipaikkapäällikön työtehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä töitä ympäristössä, joka opettaa tiukkaa priorisointia, ripeää reaktiokykyä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Apulaistoimipaikkapäällikkö vastaa yksiköstä itsenäisesti päällikön vuosilomien aikana. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta myös mahdollisiin tuleviin toimipaikkapäällikön tehtäviin.

 

TOIMIPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Toimipaikkapäällikkönä vastaat yksikön toiminnasta, operatiivisesta tuloksesta, asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista ja henkilökunnan työnohjauksesta. Jokapäiväiseen työnkuvaasi kuuluu myös vahvasti Valmentava johtaminen, kannustaminen ja työntekijöiden auttaminen onnistumaan työssään kuuluvat vahvasti jokapäiväiseen työnkuvaasi. Tukenasi sinulla on yksikön ammattitaitoinen ja osaava tiimi, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteiseen ilmapiiriin, jossa tuetaan ja autetaan toisia. Lisäksi apunasi on Varuboden-Oslan tukitoiminnot ja toimialajohto. Toimipaikkapäällikkönä sinulla on henkilöstö- ja tulosvastuu.