Adventstid med Varuboden-Osla – handelslaget vill igen komma ihåg sina ägarkunder med fantastiska erbjudanden inför jul


Väntan på julen kan kännas oändligt lång för var och en av oss. Vårt handelslag vill göra väntan lite lättare och erbjuder fina erbjudanden, tävlingar och tips för julförberedelser. I år har vi sammanställt ett fantastiskt VBO joulu-jul-paket som du kan följa på Varuboden-Osla sociala medier. Vi har nya erbjudanden varje vecka på våra verksamhetsställen, överraskningar och tips för julförberedelserna. Vi vill på det här sättet tacka våra ägarkunder för det gångna året.

24.11.2022

Nu kan vårt handelslags ägarkunder börja vänta på julen och förbereda sig för den tillsammans med oss. VBO joulu-jul skapar mer spänning och julstämning till veckorna före jul. Tomtarna på våra verksamhetsställen erbjuder varje vecka nya erbjudanden på sina verksamhetsställen och ni har säkert nytta av dem så här inför jul. Vi har inte glömt spännande tävlingar och vi har också lagt in några överraskningar. Förutom alla de här fantastiska grejerna har vi sammanställt julförberedelsetips för er på t.ex. julbordets håvor, paketering och mycket annat.

VBO joulu-jul sätter i gång 28 november på vårt handelslags sociala medier och pågår fram till julafton. Senast nu lönar det sig att följa Varuboden-Osla på Facebook och Instagram. Vi utlovar nämligen en helt fantastisk adventstid tillsammans med vårt handelslag. Nedräkningen till julen har redan börjat!

 

Är du ännu inte Varuboden-Oslas ägarkund? Här kan du ansluta dig till ägarkund i vårt handelslag

Här kan du enkelt ladda ner S-mobil:

Ladda från App store

Ladda från Google Play