Joulun odotusta Varuboden-Oslan kanssa – osuuskauppa haluaa taas muistaa asiakasomistajiaan mahtavin joulunodotustarjouksin


Joulun odottaminen saattaa tuntua pitkältä itse kullekin. Osuuskauppamme haluaa kuitenkin helpottaa odotusta ja tarjota mukavia tarjouksia, kilpailuja ja vinkkejä jouluvalmisteluihin. Tänä vuonna olemme koonneet mahtavan VBO joulu-jul -paketin, jota voit seurata Varuboden-Oslan somessa. Viikoittain vaihtuvia tarjouksia kaikissa toimipaikoissamme, yllätyksiä ja vinkkejä jouluvalmisteluihin. Haluamme tämän myötä kiittää asiakasomistajiamme kuluneesta vuodesta.

24.11.2022

Nyt osuuskauppamme asiakasomistajat voivat aloittaa joulun odotuksen ja jouluvalmistelut meidän kanssamme. VBO joulu-jul tuo lisää jännitystä ja joulutunnelmaa joulua edeltäville viikoille. Toimipaikkojemme tontut tarjoavat omissa toimipaikoissaan viikoittain vaihtuvia tarjouksia, joista teillä varmasti on hyötyä ja iloa näin joulu alla. Emme ole myöskään unohtaneet jännittäviä kilpailuja ja mukaan olemme ripotelleet pieniä yllätyksiä. Näiden mahtavien juttujen lisäksi olemme koonneet teille vinkkejä joulun valmisteluihin, esimerkiksi tarjottavista, paketointivinkkejä ja paljon muuta.

VBO joulu-jul pärähtää käyntiin 28. marraskuuta osuuskauppamme somessa ja jatkuu aina jouluaattoon asti. Nyt viimeistään kannattaa ottaa Varuboden-Oslan Facebook-sivu ja Instagram seurantaan. Luvassa on nimittäin aivan mahtavaa joulunodotusta osuuskauppamme kanssa. Lähtölaskenta jouluun on jo alkanut!

 

Etkö vielä ole Varuboden-Oslan asiakasomistaja? Täältä voit liittyä osuuskauppamme asiakasomistajaksi.

Täältä saat kätevästi ladattua S-mobiilin:

Lataa App storesta

Lataa Google Playsta