Vårt handelslag fortsätter att förnya sina enheter – nu står Sale Tenala i tur


Under november kommer Sale Tenala i Raseborg att få ett nytt, fräscht utseende och nya hyllor. Under några veckor stöter man på en stor skara byggare och renoverare som knogar på i butiken. Renoveringen inleddes första veckan i november och den nya butiken invigs i slutet av november. Butiken betjänar sina kunder nästan normalt under renoveringen.

11.11.2022

Nytt fräscht utseende

Antalet renoverade butiker i vårt handelslag ökar igen i november, när butiksmiljön förnyas i Sale Tenala i Raseborg. Under drygt två veckor kommer en skara byggare och renoverare att jobba i butiken när ingången ska få ett nytt lager färg, de gamla kassaborden får ge vika för nya och hyllorna ersätts med nya. Butiken får en stor ansiktslyftning. Efter renoveringen är butiksmiljön i linje med det nya konceptet.

Renoveringsarbetet inleddes i början av november och butiken kommer att betjäna sina kunder nästan normalt under renoveringen. Butiken kommer att vara stängd den 15 november, då större ombyggnader kommer att genomföras. Invigningen av den nya butiken är planerad till slutet av november och firas med olika produkterbjudanden.

– Det är trevligt att miljön i vår butik förnyas och fräschas upp, och det faktum att vi också smidigt kan betjäna våra kunder under nästan hela renoveringen är oerhört viktigt för oss”, säger enhetschef Olof Pihlström.

Bybutiksstämning

Sale Tenala utstrålar en äkta bybutiksstämning och för invånarna i området är det den egna närbutiken med en bekant personal och ett bekant produkturval. Den nya butiksmiljön kommer också att göra vardagshandlandet smidigare. Butikens fräscha utseende och de nya hyll- och disklösningarna gör att vi kan bättre beakta kundernas önskemål och säsongstänkandet.

– Jag önskar att vi kan upprätthålla vår hemtrevliga atmosfär också i fortsättningen och att kunderna tycker att det är smidigare att handla i vår nyrenoverade butik och att de också hittar många nya produktnyheter, fortsätter Olof Pihlström.