Osuuskauppamme jatkaa yksiköiden uudistamista – Nyt vuorossa Sale Tenhola


Marraskuun aikana Raaseporissa sijaitseva Sale Tenhola saa uuden raikkaan ilmeen ja uusia kalusteita. Muutaman viikon ajan kaupassa ahertaa iso joukko rakentajia ja remontoijia. Remontti alkoi marraskuun ensimmäisellä viikolla ja uudistetun kaupan avajaisia vietetään marraskuun lopussa. Kauppa palvelee asiakkaitaan lähes normaalisti myös remontin ajan.

11.11.2022

Uusi raikas ilme

Osuuskauppamme uudistuneiden myymälöiden lukumäärä kasvaa jälleen marraskuussa, kun Raaseporissa sijaitsevan Sale Tenholan myymälämiljöötä uudistetaan. Reilun kahden viikon aikana myymälässä ahertaa joukko rakentajia ja remontoijia, kun sisäänkäynti saa uuden maalikerroksen, vanhat kassapöydät saavat väistyä uusien tilalta ja hyllyt vaihdetaan uusin. Myymälä saa upean kasvojenkohennuksen. Myymälämiljöö on remontin jälkeen uuden konseptin mukainen.

Remonttityöt kaupalla alkoivat marraskuun alussa ja kauppa palvelee asiakkaitaan lähes normaalisti remontin ajan. Kauppa pidetään suljettuna 15. marraskuuta, jolloin tehdään isompia muutostöitä pois alta. Uudistetun kaupan avajaisia on suunniteltu marraskuun lopulle erilaisin tuotetarjouksin.

– On mukava saada kauppamme miljöötä uudistettua ja raikastettua, ja se että joustavasti pystymme myös palvelemaan asiakkaitamme lähes koko remontin ajan, on meille eriarvoisen tärkeää, sanoo toimipaikkapäällikkö Olof Pihlström.

Kyläkauppatunnelmaa

Sale Tenhola henkii aitoa kyläkauppatunnelmaa ja lähialueen asukkaille se on oma lähikauppa, jossa on tuttu henkilökunta ja tuotevalikoima. Uusi myymäläilme tulee myös tukemaan arjen sujuvampaa ostamista. Raikas myymäläilme ja uudet kalusteratkaisut mahdollistavat sen, että asiakkaiden tuotetoiveita sekä sesonkiajattelua voidaan ottaa paremmin huomioon.

– Toivon, että voimme ylläpitää tätä kodikasta ilmapiiriä myös jatkossakin ja että asiakkaat kokevat asioinnin sujuvammaksi uudistetussa kaupassamme, ja että he löytävät uudistuneesta kaupasta myös uusia tuotetuttavuuksia, Olof Pihlström jatkaa.