Raseborgs festival går av stapeln i mitten av augusti i Ekenäs – vårt handelslag igen med som huvudsponsor


3.2.2023

En rad finska och utländska artister

Raseborgs festival ordnas den här sommaren i mitten av augusti, 18-19.8 i Ekenäs. Stallörsparken vid stranden i Ekenäs har valts som festivalplats. Under den två dagar långa festivalen kliver en rad internationella artister på scen och dragplåstret är säkert Gyllene Tider. Bandet, som grundades på 70-talet, anländer till Finland efter en paus på 40 år. Andra artister som uppträder är Bonnie Tyler, Sanna Nielsen, KAJ och One Desire och fler artister kommer att publiceras under våren.

Den stämningsfulla Stallörsparken vid stranden i Ekenäs har den perfekta atmosfären för festivalen och det utlovas också en högklassig servering.

Vårt handelslag med i svängarna

Vårt handelslag är med som huvudsponsor nu för andra året. Genom åren har vårt handelslag själv ordnat festivaler och också sponsrat lokala konserter och evenemang, så det var naturligt att fortsätta samarbetet.

– Restaurang-, turism- och festivalbranschen hörde till de branscher som hade det tuffast under coronan. Därför var det fantastiskt att se hur man äntligen ifjol igen kunde arrangera underbara evenemang, där igen människor kunde träffas i glada tecken efter lång tid. Förra året var vi huvudsponsor för Raseborgs Festival i Karis och nu får vi fortsätta i Ekenäs i sommar. Evenemanget har redan tidigare varit mycket populärt och vi förväntar oss ett lika fint evenemang i Ekenäs med fantastiska artister och en fantastisk miljö. Det är fint att vara med, säger Laura Koistinen, branschdirektör i vårt handelslag.

Konsertens biljettförsäljning har börjat och ägarkunderna i vårt handelslag kan köpa biljetter till ägarkundspris.  Det förväntas ett stort besökarantal till festivalen men det finns ännu ett begränsat antal biljetter till salu.

I S-mobil finns det tilläggsinformation om evenemanget och biljettpriser.