Raasepori Festival kajahtaa ilmoille elokuun puolivälissä Tammisaaressa – osuuskauppamme jälleen mukana pääsponsorina


3.2.2023

Kattaus kotimaisia ja kansainvälisiä artisteja

Raasepori Festival järjestetään ensi kesänä elokuun puolivälissä 18.-19.8. Tammisaaressa. Tapahtumapaikaksi on valikoitunut Stallörinpuisto Tammisaaren rannassa. Kaksipäiväisen festivaalin aikana lavalle kipuaa liuta kansainvälisiä artisteja, joista vetonaulana on varmastikin ruotsalaisyhtye Gyllene Tider. 70-luvulla perustettu yhtye saapuu Suomeen 40 vuoden tauon jälkeen. Muut kiinnitetyt esiintyjät ovat Bonnie Tyler, Sanna Nielsen, KAJ ja One Desire, ja lisää artisteja luvataan julkaista kevään aikana.

Tunnelmallinen Stallörinpuisto Tammisaaren rannassa luo oivat puitteet festivaalille ja paikalta löytyy herkullista syötävää ja juotavaa moneen makuun.

Osuuskauppamme mukana menossa

Osuuskauppamme on nyt toista vuotta mukana pääsponsorina. Vuosien saatossa osuuskauppamme on itse ollut järjestämässä festivaaleja sekä myös sponsoroinut paikallisia konsertteja ja tapahtuma, joten oli luonnollista jatkaa yhteistyötä.

– Ravintola-, matkailu- ja festivaaliala kuuluivat niihin aloihin, joita korona kohteli hyvinkin kaltoin. Siksi oli hienoa huomata, kuinka viime vuoden aikana saatiin vihdoin taas järjestää upeita tapahtumia, joissa ihmiset pääsivät taas pitkästä aikaa kohtaamaan toisensa iloisissa merkeissä. Olimme viime vuonna Raasepori Festivaalin pääsponsori Karjaalla ja nyt pääsemme jatkamaan sitä Tammisaaressa tänä kesänä. Tapahtuma on ollut huippusuosittu jo aiemmin ja odotamme Tammisaaresta yhtä upeaa tapahtumaa hienoine artisteineen ja loistavine puitteineen. On hienoa olla mukana, sanoo osuuskauppamme toimialajohtaja Laura Koistinen.

Konsertin lipunmyynti on jo alkanut ja osuuskauppamme asiakasomistajat voivat ostaa lippuja asiakasomistajahinnoin. Festivaalin odotetaan suurta kävijämäärää mutta lippuja on vielä myynnissä rajoitettu määrä.

Tapahtumasta ja lippuhinnoista löydät lisätietoa S-mobiilista.