Coffee House Borgå förnyas – kaféet stänger för renovering 30 oktober och öppnar igen i början av december.


Coffee House i Konstfabriken i Borgå har redan i tio år betjänat alla som gillar kaffe och nu under november kommer kaféet att renoveras. Kaféet kommer att vara stängt under renoveringen och öppnas i december lämpligt inför julsäsongen.

25.10.2022

Coffee House, som erbjuder högklassiga specialkaffesorter och läckra caféprodukter, öppnade 2012 och har sedan dess serverat ett brett utbud av specialkaffe Konstfabrikens köpcentrum i Borgå. Nu förnyar vårt handelslag kaféet Coffee House under november.

– Coffee House har varit en del av Konstfabrikens servicehelhet ända från början. Under årens lopp har vi haft många kunder och har en solid krets av stamkunder. Nu är det dags att förnya vårt kafé och jag är mycket glad och nöjd över att vi kommer att kunna öppna vårt förnyade kafé i december. Jag hoppas att vi kan behålla den här mysiga atmosfären också i framtiden och att kunderna kommer att gilla renoveringen, säger enhetschef Maria Lönnqvist.

Kaféet betjänar kunder ännu lördag 29 oktober, varefter dörrarna hålls stängda under renoveringen. Du kan följa med hur renoveringen fortskrider på kaféets sociala medier och det förnyade kaféet öppnar sina dörra för kunderna i december.