Coffee House Porvoo uudistuu – kahvila sulkee ovensa 30. lokakuuta remontin ajaksi ja avaa jälleen joulukuun alussa


Porvoon Taidetehtaalla kahvinystäviä jo kymmenen vuotta palvellut kahvila Coffee House uudistetaan marraskuun aikana. Uudistustöiden ajan kahvila on suljettu ja avaa ovensa joulukuussa, juuri sopivasti joulusesongin alla.

25.10.2022

Laadukkaita erikoiskahveja ja herkullisia kahvilatuotteita tarjoava Coffee House avattiin vuonna 2012 ja on siitä lähtien palvellut laajalla erikoiskahvivalikoimallaan Porvoon Taidetehtaan kauppakeskuksessa. Nyt osuuskauppamme uudistaa marraskuun aikana kahvila Coffee Housea.

– Coffee House on ollut mukana Taidetehtaan palvelukokonaisuudessa aivan alkuajoista lähtien. Vuosien varrella meillä on käynyt lukuisia asiakkaita ja meillä on oma vankka kanta-asiakaskuntamme. Nyt on tullut aika uudistaa kahvilaamme ja olen todella iloinen ja tyytyväinen, että voimme joulukuussa avata uudistetun kahvilamme. Toivon, että voimme ylläpitää tätä kodikasta ilmapiiriä myös jatkossakin ja että asiakkaat kokevat uudistuksen mieleiseksi, toimipaikkapäällikkö Maria Lönnqvist sanoo.

Kahvila palvelee asiakkaita vielä lauantaina 29. lokakuuta, jonka jälkeen ovet suljetaan remontin ajaksi. Remontin etenemistä voi seurata kahvilan somessa ja uudistettu kahvila avaa jälleen ovensa asiakkaille joulukuussa.