Kauneuspalveluiden asiakasrekisterin tietosuojainformaatio

Kampaamo- ja kauneudenhoitopalvelun asiakasrekisterissä hallinnoidaan tietoja kampaamosta ja kauneushoitolasta ajan varanneista ja asioineista asiakkaista. Rekisteriä pitää Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag, Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa.

 

Mitä tietoa keräämme asiakkaistamme?

Keräämme asiakkaistamme henkilötietoja (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite) asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen. Henkilötiedoilla kehitetään yksilöllisiä ja laadukkaita palveluita. Lisäksi keräämme tietoa asiakkaille tehdyistä töistä, käytetyistä tuotteista sekä aineista varmistaaksemme työn tasainen laadun ja turvallisuuden.

 

Mihin tarkoituksiin käytämme henkilötietojasi?

  • Käytämme kauneuspalveluiden asiakasrekisterin tietoja
  • asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen
  • yhteydenpitoon varausten varmistamiseksi ja mahdollisiin muihin palveluun liittyviin yhteydenottoihin
  • asiakaskortistoa käytämme sinulle aiemmin tehtyjen töiden tietojen ja käytettyjen tuotteiden ja aineiden tallentamiseen
  • Kysymme mahdolliset allergiat tai yliherkkyydet asiakkailtamme joka kerta erikseen.
  • Emme säilytä tietoa terveydentilastasi sinun turvallisuutesi varmistamiseksi.

Henkilötietokoosteita, joista yksittäistä henkilöä ei ole mahdollista tunnistaa, käytetään kauneuspalveluiden liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen kuten asiakaspalautetutkimuksen toteuttamiseen tai raportointiin.

Suoramarkkinointia tehdään kauneuspalveluiden ja tuotteiden markkinoimiseksi asiakkaille tai tapahtumakutsujen lähettämiseksi.

 

Mistä saamme henkilötietojasi?

Henkilötiedot ovat asiakkaittemme itse antamia, sillä henkilötiedot kerätään suoraan asiakkaalta ajanvarausjärjestelmän tai puhelinajanvarauksen avulla.

Päivitämme muuttuneet nimi- ja yhteystiedot pyynnöstäsi.

Sinulla on milloin vain oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin, tekemällä ilmoitus rekisterinpitäjälle Varuboden-Osla Handelslagille.

 

Mitkä ovat henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet?

Kauneuspalveluiden asiakasrekisterin henkilötietojen käsittely perustuu sopimukseen, joka muodostuu käydessäsi kampaamossamme / kauneushoitolassamme.

 

Kuka käsittelee henkilötietojasi?

Tietojasi käsittelevät ainoastaan sellaiset kampaamon / kauneushoitolan, S-ryhmän tai palveluntarjoajiemme työntekijät, joiden työtehtäviin se kuuluu. Käsittelemme henkilötietoasi aina huolellisesti ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Henkilötietojasi ei käsitellä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

 

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin kauan ja siinä laajuudessa kuin ne ovat ja rekisterinpitäjä hyödyntää niitä ilmoitettuihin käsittelytarkoituksiin liittyvässä toiminnassa. Asiakasvarausjärjestelmän tunnuksia säilytetään 2 vuotta viimeisimmästä varauksesta. Asiakaskortteja/-tietoja säilytetään 2 vuotta viimeisimmästä käynnistä.

 

Mitkä ovat sinun oikeutesi?

Saat tietoa henkilötietojesi käsittelystä tästä tietosuojainformaatiosta ja tarkemmin kauneuspalveluiden tietosuojaselosteesta.

Voit milloin tahansa käyttää oikeuttasi ja kieltää henkilötietojesi perusteella tehtävä suoramarkkinointi, markkinatutkimukset ja puhelinmarkkinointi ottamalla yhteyttä kampaamoosi / kauneushoitolaasi.

Sinulla on oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihisi. Helpoimmin teet sen tekemällä tietopyynnön sähköisellä verkkolomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta vbo.tietosuoja@sok.fi. Voit korjata virheellisiä ja puutteellisia asiakastietojasi ottamalla yhteyttä suoraan kampaamoon / kauneushoitolaan.

Sinulla on oikeus saada tieto henkilötietojen tietoturvaloukkauksista. Ilmoitamme sinulle viipymättä, mikäli meillä tapahtuisi tietoturvaloukkaus, joka voisi uhata vakavasti sinun yksityiselämääsi.

Lisätietoja oikeuksistasi löydät kauneuspalveluiden asiakasrekisterin tietosuojaselosteesta.

 

Mitkä ovat henkilötietojen käsittelyn vaikutukset sinulle ja miten henkilötietojasi suojataan?

Suojaamme henkilötietojasi huolellisesti koko niiden elinkaaren ajan käyttämällä asianmukaisia tietosuoja- ja tietoturvallisuuskeinoja. Kauneuspalveluiden järjestelmätoimittajat käsittelevät henkilötietojasi tietoturvallisissa palvelintiloissa. Pääsyä henkilötietoihin on rajoitettu ja henkilöstöllä on salassapitovelvollisuus.

S-ryhmässä suojaamme henkilötietoja muun muassa ennakoivalla riskienhallinnalla ja turvallisuussuunnittelulla, tietoliikenteen suojakeinoin ja käyttämällä turvallisia laitetiloja, kulunvalvontaa ja turvallisuusjärjestelmiä. Henkilötietoja sisältävät fyysiset asiakirjat säilytetään alkukäsittelyn jälkeen lukituissa ja paloturvallisissa säilytystiloissa. Käyttöoikeuksien myöntäminen ja seuranta on hallittua. Koulutamme henkilötietojen käsittelyyn osallistuvaa henkilökuntaamme säännöllisesti ja huolehdimme siitä, että myös yhteistyökumppaniemme henkilöstö ymmärtää henkilötietojen luottamuksellisen luonteen ja turvallisen käsittelyn merkityksen. Valitsemme käyttämämme alihankkijat huolellisesti. Päivitämme jatkuvasti sisäisiä käytäntöjämme ja ohjeitamme.

Jos kaikista suojatoimistamme huolimatta henkilötiedot joutuvat vääriin käsiin, on mahdollista, että henkilötietoja käytetään väärin. Jos havaitsemme tällaisen tapahtuman, ryhdymme viipymättä selvittämään sitä ja pyrimme estämään aiheutuvat vahingot. Informoimme tietoturvaloukkauksesta tarvittavia viranomaisia ja rekisteröityjä lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

 

Mihin voit ottaa yhteyttä?

Kauneuspalveluiden asiakasrekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä liikeeseemme painamalla tästä.
Vastaamme henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyviin kysymyksiin myös osoitteessa: tietosuojavastaava@sok.fi.
Voit myös aina epäselvissä tilanteissa ottaa yhteyttä valvovaan viranomaiseen. Katso tarkemmin http://www.tietosuoja.fi.

Asiakasrekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen vbo.tietosuoja@sok.fi.