Usein kysytyt kesätyökysymykset


Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kesätyökysymyksiin.

Miten haen kesätöitä?

Voit hakea kesätöitä ABC-liikennemyymälöistä, S-marketeista, Saleista, Prismasta, Sokokselta, S-Gardenista ja ravintoloistamme. Tarjoamme kesätöitä eripituisissa jaksoissa koko kesäkauden ajan toukokuusta syyskuun loppuun. Kesätöihin haku tapahtuu eri hakulinkkien kautta, joten varmistathan että haet kesätyötä oikeasta hausta. Vastaanotamme ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

  • Kesätyö 2023- Voit hakea tätä kesätyötä, mikäli olet vähintään 17-vuotta täyttänyt ja voit työskennellä kesällä minimissään kahden kuukauden ajan.
  • Kesätyö, alle 18-vuotiaat- Voit hakea sekä Tutustu & tienaa -harjoitteluun, että 2-4 viikon mittaiseen kesätyöhön.

Tutustu & tienaa- jakso on tarkoitettu 14–17-vuotiaille peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille tai TUVA- ja TELMA-koulutukseen osallistuville, joilla ei vielä ole takanaan vastaavaa jaksoa aiemmilta kesiltä.

2–4 viikon mittaisia kesätyöjaksoja tarjoamme ammattioppilaitoksessa opiskeleville tai nuorille, joilla on jo takanaan Tutustu & tienaa -jakso.

Tarjoamme töitä kaikenikäisille nuorille

Alle 18-vuotiaille nuorille on tarjolla joko kahden viikon mittaisia Tutustu & tienaa-jaksoja tai 2-4 viikon mittaisia kesätyöpestejä. Vähintään 17-vuotta täyttäneille nuorille tarjoamme minimissään kahden kuukauden mittaisia kesätöitä.

Miten kesätyöhaku etenee?

Lähetettyäsi hakemuksen saat sähköpostiisi saapumisilmoituksen siitä, että olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Hoidamme kesätyöhakuun liittyvän viestinnän sähköpostitse, joten varmistathan että sähköpostiosoitteesi on oikein ja seuraat sähköpostiasi aktiivisesti. Joskus viestimme saattavat mennä suoraan roskapostikansioon, joten tarkistathan myös sen sisällön. Etenemme rekrytoinnissa, luemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. Haastattelemme tänäkin vuonna kaikki hakijat. Haastattelemme tänäkin vuonna kaikki hakijat haastattelutilaisuuksissa, jotka järjestetään 10.-12.2.2023. Varaathan siis tämän viikonlopun kalenteriisi jo nyt!

Mistä tiedän, onko hakemukseni tullut perille?

Lähetämme sinulle sähköpostiin saapumisilmoituksen, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, joten seuraathan sähköpostiasi (myös roskapostia).

Voinko muokata hakemustani?

Valitettavasti lähetettyä hakemusta ei voi enää muokata, joten varaathan aikaa hakulomakkeen huolelliseen täyttämiseen. Täytäthän kaikki pyydetyt kohdat ja liität halutessasi ansioluettelon hakemukseesi tässä vaiheessa. Mikäli luot hakijatilin, voit tehdä tarvittaessa hakemuksen poistopyynnön ja sen jälkeen uuden hakemuksen. Suosittelemme hakijatilin luomista, sillä sen jälkeen voit hakea muihinkin avoimiin työpaikkoihin jo olemassa olevilla hakijatiedoillasi. 

Milloin saan tietää, olenko saanut kesätyöpaikan?

Haastattelujen jälkeen tulet saamaan tiedon kesätyöpaikasta toimipaikan esihenkilöltä. Informoimme kaikkia hakijoitamme mahdollisimman hyvin, kaikkiin valittuihin olemme yhteydessä maaliskuun loppuun mennessä.

Mistä tiedän mitä minun tulee tehdä töissä?

Meillä Varuboden-Oslalla saat kattavan perehdytyksen työtehtävääsi. Voit olla jo kaupan alan osaaja tai tulevaisuuden tähti, tarjoamme perehdytyksen, jonka avulla menestyt työssäsi yhdessä tiimisi kanssa. Iloisella asiakaspalveluasenteella, reippaalla työotteella ja positiivisella asenteella pääset pitkälle.