Varuboden-Osla förlänger öppettiderna för sin ägarkunds- och S-Banken-tjänst


Handelslaget Varuboden-Osla trotsar den allmänna trenden inom branschen och förlänger öppettiderna för sin S-Banken-tjänst i Borgå och Kyrkslätt. Kunderna kan nu smidigt sköta sin ekonomi och sina ägarkundsärenden vid sidan av lördagsshoppingen.

17.10.2023

I fortsättningen betjänar Ägarkundstjänst och S-Banken-serviceställena i S-market Näse och Prisma Kyrkslätt på vardagar klockan 10–18 och på lördagar klockan 10–16. Det går att boka tid på förhand eller ta ett könummer.  

– Med lördagsöppet vill vi säkerställa att alla våra kunder kan hitta en lämplig tid att sköta sina ärenden, säger Satu Suoniemi, kundrelationschef på Varuboden-Osla.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att sköta sina bankärenden även på lördagar, med eller utan tidsbokning.

Serviceställena i S-market Näse och Prisma Kyrkslätt börjar tillämpa de nya öppettiderna denna vecka, och de kommer ha lördagsöppet för första gången den 21 oktober. Kontantuttag och -insättningar kan fortfarande göras på servicestället måndag till fredag klockan 10–12. Det kommer inte ske några förändringar vid serviceställena i Nickby, Karis, Ekenäs och på Åland.