Varuboden-Osla laajentaa asiakasomistajuus- ja S-Pankki-palvelun aukioloa


Osuuskauppa Varuboden-Osla uhmaa alan yleistä kehitystä ja laajentaa S-Pankki-palvelunsa aukioloaikoja Porvoossa ja Kirkkonummella. Asiakkaat voivat jatkossa hoitaa raha- ja asiakasomistaja-asioitaan kätevästi myös lauantaiostosten lomassa.

17.10.2023

Jatkossa Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteet palvelevat S-market Näsissä ja Prisma Kirkkonummella arkisin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–16. Pisteellä voi asioida sekä ajanvarauksella että vuoronumerolla. 

– Haluamme lauantain aukiololaajennuksella varmistaa, että kaikille asiakkaille löytyy sopiva aika meillä asioimiseen, taustoittaa Varuboden-Oslan asiakkuuspäällikkö Satu Suoniemi.

– Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hoitaa pankkiasioita myös lauantaisin, ajanvarauksella tai ilman.

Lauantaiaukiolo astuu voimaan S-market Näsissä ja Prisma Kirkkonummella tällä viikolla, ja pisteet palvelevat lauantaiaukiololla ensimmäistä kertaa 21. lokakuuta. Käteisnostoja ja -talletuksia voi jatkossakin tehdä pisteellä maanantaista perjantaihin kello 10–12. Nikkilän, Karjaan, Tammisaaren tai Ahvenanmaan palvelupisteisiin ei kohdistu muutoksia.