Under undantagsförhållandena kan man fortsättningsvis köpa matportioner med sig från ABC-stationerna och restaurang Rosso i Borgå


8.3.2021

Handelslaget Varuboden-Osla följer regeringens nya linjeringar då det gäller verksamheten på ABC-stationerna och restaurang Rosso i Borgå. I och med undantagsförhållandena stängs kundutrymmena i Varuboden-Oslas restauranger och restaurangerna på ABC-stationerna för kunder temporärt – under den här tiden säljs matportioner med take away-princip. Vi vill fortfarande också erbjuda möjligheter att köpa restaurangportioner med sig till dem som älskar god mat och just nu inte kan gå till restauranger för att njuta av delikatesser som kockar har trollat fram.

Coffee House i Borgå är temporärt stängt i tre veckor. Dörrarna stängs den 9 mars och caféet öppnar igen åt kunderna 28.3.

ABC-stationerna betjänar med normala öppettider men matportioner och caféprodukter kan man endast köpa med sig. Marketaffärerna på ABC-stationerna är öppna som normalt och både biltvätt och bränsledistribution fungerar normalt dygnet runt. Förändringarna träder i kraft för ABC-stationernas del den 9.3.

På ABC-stationerna kan man behändigt beställa och betala sin mat redan i förväg på ABC-mobilen. När maten är färdig att hämtas kan kunden vänta ute i sin bil på stationens parkeringsplats och någon från personalen kommer ut med beställningen.

Från och med tisdag 9.3 säljer också restaurang Rosso i Borgå matportioner med take away-princip. Menyn och öppettiderna finns på webben i Raflaamo-tjänsten. Beställningen kan man ringa till Rosso och plocka upp vid avtalad tid. Från Rosso kan man beställa matportioner med sig från måndag till lördag klockan 11-18. Söndagar håller Rosso stängt. Beställningar på numret 010 765 9490 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min. www.raflaamo.fi