Poikkeusolojen aikana ABC-asemilta ja Porvoon Rosso-ravintolasta voi edelleen ostaa ruoka-annoksia mukaan


8.3.2021

Osuuskauppa Varuboden-Osla noudattaa ABC-asemien ja Porvoon Rosso-ravintolan toiminnassa hallituksen uusia linjauksia. Poikkeusolojen myötä Varuboden-Oslan ravintoloiden ja ABC-asemien ravintoloiden asiakastilat suljetaan asiakkailta väliaikaisesti – ruoka-annoksia myydään tänä aikana take away -periaatteella. Hyvän ruoan ystäville halutaan edelleen tarjota mahdollisuus ostaa mukaansa ravintolaruokaa, kun juuri nyt ei voi pistäytyä ravintolaan nauttimaan ammattilaisten valmistamia herkkuja.

Porvoon Coffee House on väliaikaisesti suljettuna kolmen viikon ajan. Ovet suljetaan maaliskuun 9. ja avataan jälleen asiakkaille 28.3.

ABC-asemat palvelevat normaalein aukioloajoin mutta ruoka-annoksia ja kahvilatuotteita voi ainoastaan ostaa mukaansa. ABC-asemien marketit ovat auki normaalisti ja sekä autopesut että polttoainejakelu toimivat normaalisti vuorokauden ympäri. Muutokset astuvat ABC-asemien osalta voimaan 9.3.

ABC-asemilla voi kätevästi tilata ja maksaa annoksensa jo etukäteen ABC-mobiilin kautta. Kun ruoka on valmis noudettavaksi, asiakas voi odottaa autossaan aseman parkkipaikalla ja henkilökunta tuo tilauksen ulos.

Myös Porvoon Rosso-ravintola myy ruoka-annoksia take away -periaatteella tiistaista 9.3 alkaen. Ruokalista ja aukioloajat löytyvät netistä Raflaamo-palvelusta. Tilauksen voi jättää puhelimitse ja noutaa sovittuun aikaan. Rossosta voi tilata ruoka-annoksia mukaan maanantaista lauantaihin kello 11-18. Sunnuntait ovat suljettu. Tilaukset numerosta 010 765 9490 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min. www.raflaamo.fi