Tidningarna Yhteishyvä och Samarbete kan framöver hämtas i S-gruppens butiker


Tidningarna Yhteishyvä och Samarbete kommer att övergå till butiksdistribution från och med den 15 maj. I fortsättningen kan alla S-gruppens ägarkunder ta med sig tidningen hem gratis från S-gruppens butiker eller få den med sin beställning från matbutiken på nätet i hela landet. Förnyelsen innebär större satsningar på digitalt innehåll och ett förnyat läspaket i form av en papperstidning som man kan plocka med sig hem från butikerna.

15.5.2023

Från och med nästa nummer, som utkommer 15 maj, är Samarbete tillgänglig för alla ägarkunder och kan hämtas när man handlar i vårt handelslags S-marketar, Sale-butiker, Sokos Borgå, våra ABC-trafikstationer, Rosso Borgå och Bacaro Doppio, samt i matbutiken på nätet (S-kaupat). Tidningen är gratis för alla ägarkunder och du får den avgiftsfritt med S-Förmånskortet.

Samtidigt har tidningen Samarbete förnyats och är ett tankeväckande läspaket om aktuella ämnen, känslofyllda berättelser och praktiska tips på mer hållbarhet i vardagen och livet. Samarbete står också för säsongsanpassad mat och innovativa recept. Nya teman om bland annat turism, välbefinnande och friluftsliv ger tidningen mer mångsidig läsning.

Framöver finns våra populära, högklassiga recept i tidningen Samarbete precis som tidigare, på yhteishyvä.fi (recepten finns på finska). Du kan läsa om aktuella frågor i vårt handelslag i Varuboden-Oslas bilaga Mina sidor, som du hittar behändigt på samma ställe som Samarbete. Kom också ihåg att plocka med dig den här tidningen med aktuell verksamhet och aktuella evenemang i vårt handelslag.  På enheterna ställs tidningarna synligt fram i egna tidningsställ. Plocka med dig ett paket med meningsfull läsning på samma gång du handlar.

Tidningen Samarbete utkommer fyra gånger om året. År 2023 utkommer tidningen ännu 15.8 och 15.11. Tidningen finns tillgänglig i butikerna i cirka tre veckor efter att den har utkommit.