Yhteishyvä-lehden saa jatkossa S-ryhmän kaupoista


Yhteishyvä- ja Samarbete-lehdet siirtyvät myymäläjakeluun 15. toukokuuta alkaen. Jatkossa kaikki S-ryhmän asiakasomistajat voivat ottaa lehden mukaansa ilmaiseksi S-ryhmän kaupoista ja ruoan verkkokaupasta kautta maan. Luvassa on lisää satsauksia digisisältöihin sekä uudistunut lukupaketti printtilehtenä myymälöistä mukaan napattavaksi.

15.5.2023

Yhteishyvä on seuraavasta numerosta, joka ilmestyy 15. toukokuuta, alkaen kaikkien asiakasomistajien saatavilla ja noudettavissa ostosreissulla osuuskauppamme S-marketeista, Saleista, Sokos Porvoosta, ABC-liikenneasemiltamme, Rosso Porvoosta ja Bacaro Doppiosta sekä ruoan verkkokaupasta (S-kaupat). Lehti on ilmainen kaikille asiakasomistajille ja saat sen veloituksetta S-Etukortilla.

Samalla Yhteishyvä-lehti on uudistunut ja löydät lehden sivuilta ajatuksia avartavia teemoja, ajankohtaisia aiheita, tunteikkaita tarinoita, hyödyllisiä vinkkejä vastuullisempaan arkeen ja elämään. Yhteishyvä-lehti on myös sesonkiin sopivaa ruokaa ja oivaltavia reseptejä. Uudet aiheet muun muassa matkailusta, hyvinvoinnista ja retkeilystä tuovat lehteen lisää monipuolista luettavaa.

Suomalaisten rakastamat laadukkaat reseptit löytyvät jatkossa sekä Yhteishyvä-lehden sivuilta että tuttuun tapaan Yhteishyvän verkkosivuilta. Osuuskauppamme ajankohtaisista aiheista voit lukea Varuboden-Oslan Omat sivut -liitteestä, jonka löydät kätevästi toimipaikassa samasta paikasta kuin Yhteishyvä. Muistathan ottaa tämänkin ajankohtaiskatsauksen osuuskauppamme toimintaan ja tapahtumiin samalla mukaasi. Toimipaikkoihin lehdet laitetaan näkyvästi esille omiin myyntitelineisiinsä. Nappaathan mielekkään lukupaketin siitä mukaasi kauppareissusi yhteydessä.

Yhteishyvä-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Vuonna 2023 lehti ilmestyy vielä 15.8. ja 15.11. Lehti on saatavilla kaupoissa ilmestymisen jälkeen noin kolmen viikon ajan.