Skicka en julhälsning


5.12.2022

Ett julkort i postlådan är ett tecken på att julen är strax här. Att skicka julkort är en tradition som började på 1880-talet och som fortfarande ligger många finländare varmt om hjärtat. Ett litet kort kommer ofta med en efterlängtad hälsning till mottagaren och är en trevlig överraskning.

Julkort och frimärken behändigt från nästan alla Varuboden-Oslas verksamhetsställen

För många börjar juletiden med att pyssla kort, men i vårt handelslags matbutiker, på Sokos och i S-Garden finns ett stort urval av vackra julkort om det där med att pyssla inte riktigt är din grej. Vid sidan av andra uppköp kan man behändigt välja julkort och också frimärken finns i S-marketarnas, Prismas, Sokos och ett antal Sale-butikers sortiment. Julkort med julmärke ska postas senast 13 december och med normalt porto hinner ännu inrikes hälsningar som skickas senast den 18 december fram innan jul. Närmare uppgifter om när julkort och paket ska skickas samt pris finns på Postis egna sidor.

Vårt handelslag vill också för sin del uppmuntra mänskor att skicka kort och öka på mängden glada hälsningar. Ett kort glädjer alldeles säkert sin mottagare mycket.

Skicka varma hälsningar och gör någon glad med ett julkort.