Skicka en julhälsning

1.12.2020

Ett julkort i postlådan är ett tecken på att julen är strax här. Att skicka julkort är en tradition som började på 1880-talet och som fortfarande ligger många finländare varmt om hjärtat. Speciellt under denna exceptionella tid,när vi inte kan vara tillsammans med nära och vänner som vanligt kan ett litet kort komma med en efterlängtad hälsning till mottagaren.

Julkort och frimärken behändigt från nästan alla Varuboden-Oslas verksamhetsställen

För många börjar juletiden med att pyssla kort, men i vårt handelslags matbutiker, på Sokos och i S-Garden finns ett stort urval av vackra julkort om det där med att pyssla inte riktigt är din grej. Vid sidan av andra uppköp kan man behändigt välja julkort och också frimärken finns i S-marketarnas, Prismas, Sokos och ett antal Sale-butikers sortiment. Julkort med julmärke ska postas senast 14 december och med normalt porto hinner ännu inrikes hälsningar som skickas senast den 17 december fram innan jul. Närmare uppgifter om när julkort och paket ska skickas samt pris och eventuella ändringar på grund av coronan finns på Postis egna sidor.

Vårt handelslag vill också för sin del uppmuntra mänskor att skicka kort och öka på mängden glada hälsningar när coronan minskat på att mänskor kan träffas. Ett kort glädjer alldeles säkert sin mottagare mycket. Bakom en av luckorna i julkalendern på vår Facebook-sida döljer sig ett julkortserbjudande, där man med S-Förmånskortet kan köpa julkort från vårt handelslags S-marketar 15% förmånligare än normalt.

Skicka varma hälsningar och gör någon glad med ett julkort.