Ilahduta joulutervehdyksellä

1.12.2020

Postilaatikkoon tupsahtaneesta joulukortista tietää joulun olevan ovella. Joulukorttien lähettäminen on 1880-luvulta peräisin oleva perinne, joka on edelleen monen suomalaisen sydäntä lähellä. Varsinkin tänä poikkeuksellisena aikana, jolloin emme voi viettää aikaa läheisten ja ystävien kanssa kuten normaalisti, voi pieni kortti viedä kaivatut terveiset vastaanottajalle.

Joulukortit ja postimerkit kätevästi lähes kaikista Varuboden-Oslan toimipaikoista

Monilla joulun aloitus alkaa joulukorttien askartelemisella, mutta osuuskauppamme ruokakaupoista, Sokokselta ja S-Gardenista löytyy myös laaja valikoima kauniita joulukortteja, jos askartelu ei ole se ihan omin juttu. Muiden ostosten lomassa voi kätevästi valita mieleisensä kortit ja myös postimerkit löytyvät S-markettien, Prisman, Sokoksen ja muutamien Sale-kauppojen valikoimista. Joulukortit tulee laittaa postiin joulumerkillä varustettuna viimeistään 14. joulukuuta, ja normaalilla postimaksulla vielä 17. joulukuuta lähetetyt tervehdykset ennättävät perille ennen joulua täällä kotimaassa. Tarkemmat tiedot lähetysaikatauluista ja hinnoista sekä mahdollisista muutoksista koronasta johtuen löydät Postin sivuilta.

Osuuskauppamme haluaa omalta osaltaan myös vauhdittaa korttien lähettämistä ja iloisten tervehdysten määrää koronan vähentäessä tapaamisia. Kortti ilahduttaa varmasti suuresti saajaansa. Meidän Facebook-sivullamme olevasta joulukalenterista löytyykin yhden luukun takaa joulukorttitarjous, jolla voit ostaa joulukortteja osuuskauppamme S-marketeista -15% alennuksella.

Lähetetään lämpimiä terveisiä ja ilahdutetaan joulukortin välityksellä.