Sale Monby förnyas – butiken hålls stängd under renoveringen 15.5–1.6.


Vårt handelslag förnyar 5.5–1.6 sin Sale-butik i Monby. Butiken får bland annat nya energisnåla kylar och frysar, Sales fräscha nya utseende och ett bredare produktsortiment. Under renoveringen organiseras butiken så att det blir smidigare för kunderna att handla. Butiken håller stängt under renoveringen och öppnar igen i början av juni med ett förnyat utseende.

12.5.2022

Nytt utseende och energieffektiv enhet

I maj förnyar vi vår Sale-butik i Monby. Under renoveringen omorganiseras butikens kylar, frysar och hyllor för att göra det smidigare för kunderna att handla. Alla kylar och frysar kommer att förnyas och luftkonditioneringen kommer att bytas ut. Med renoveringen av Sale Monby uppnår vi också miljömässiga fördelar. Kylarna och frysarna byts ut till energisnåla koldioxidkylar och -frysar med dörrar. Hela S-gruppen har som mål att vara koldioxidnegativt till år 2025. Också Varuboden-Osla har förbundit sig till att förbättra miljöverkningarna från sin affärsverksamhet och stöda ekologiskt hållbar verksamhet. Inför sommaren är det dags att uppgradera Sale Monby till en mer hållbar enhet.

Vi lyssnar till kundernas önskemål

I närbutiken, som gjorts enligt det nya konceptet, går det snabbt och enkelt att göra sina inköp.  Speciellt bake off-produkter och hämtmat kommer att utökas i sortimentet i och med renoveringen.

Före renoveringen gjordes det en kundenkät till invånarna i närområdet och den gav mycket värdefull information om vilka saker i butiken som behöver uppdateras och i vilka produktgrupper kunderna önskar få ett bredare sortiment.

– Av kundernas svar framgår att man önskar mer lokala produkter och produktnyheter i sortimentet. Lokala produkter har blivit allt populärare och till vår glädje har vi på vårt handelslags område många mindre och större lokala producenter. Vi har redan till salu produkter från många lokala producenter och i och med renoveringen kommer vi att ta in ett större urval till denna produktgrupp, säger tf. butikschef Jessika Heikkinen.

Under renoveringen kommer kunderna att ha möjlighet att beställa sina inköp från webbutiken i S-market Näse med hemleverans. Hemleverans kostar 14,90 och gäller i postnummerområdet 07230. Mer information finns i anvisningen nedan.

Vi har också ordnat transport för kunderna till Sale Askola där de kan handla. En lokal taxichaufför kör kunder två gånger i veckan från Sale Monbys parkeringsplats till Sale Askola. Se tidtabellen nedan för mer information.

Sale Monby är stängt 15.51.6. Följ med hur renoveringen fortskrider på butikens egen Facebook-sida.