Sale Monninkylä uudistetaan – kauppa pidetään suljettuna remontin ajan 15.5.–1.6.


Osuuskauppamme uudistaa 15.5.–1.6. Monninkylän Sale-myymälän. Myymälään tuodaan mm. uudet energiatehokkaat kylmäkalusteet, Salen raikas uusi ilme ja monipuolisempi tuotevalikoima. Uudistuksella halutaan tehdä kaupan tiloista asiakkaita paremmin palvelevat. Myymälä sulkee ovensa remontin ajaksi ja avaa uudistetulla ilmeellä kesäkuun alussa.

12.5.2022

Uusi ilme ja energiatehokas yksikkö

Uudistamme toukokuussa Sale Monninkylän myymäläämme. Uudistuksella kalusteita ja hyllyjä sijoitetaan uudelleen, jotta tilat palvelisivat asiakkaita paremmin. Kaikki kylmäkalusteet tullaan uusimaan ja ilmastointi vaihdetaan uuteen. Sale Monninkylän uudistuksella tavoitellaan myös ympäristöhyötyjä. Kylmälaitteet vaihdetaan energiatehokkaiksi hiilidioksidilaitteiksi ja ne varustetaan ovilla. Koko S-ryhmän tavoitteena on olla hiilinegatiivinen vuonna 2025. Myös Varuboden-Osla on sitoutunut parantamaan liiketoimintansa ympäristövaikutuksia ja tukemaan ekologisesti vastuullista toimintaa. Kesän kynnyksellä vuorossa on Sale Monninkylän päivittäminen vastuullisemmaksi yksiköksi.

Asiakkaiden toiveita kuunnellen

Uuden konseptin mukaisessa lähikaupassa korostuu nopea ja helppo asiointi. Varsinkin paistopisteen tuotteita ja take away-tyyppistä ruokaa tullaan uudistuksen myötä lisäämään valikoimaan.

Ennen myymälän remonttia lähialueen asukkaille tehtiin asiakaskysely, jonka avulla saatiin paljon arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat kaupassa kaipaavat päivitystä ja mihin tuoteryhmiin toivottiin laajempaa valikoimaa.

– Asiakkaiden vastauksista kävi ilmi, että valikoimiin kaivataan yhä enemmän lähituotteita ja uutuuksia. Lähellä tuotettu on yhä suositumpaa ja iloksemme osuuskauppamme alueella on paljon pienempiä ja myös suurempia lähiruokatoimittajia. Meillä on jo monien paikallisten tuottajien tuotteita myynnissä, mutta remontin myötä tulemme tähänkin tuoteryhmään lisäämään valikoimaa, kertoo vt. myymäläpäällikkö Jessika Heikkinen.

Remontin ajan asiakkailla on mahdollisuus tilata ostoksensa Näsin S-marketin verkkokaupasta kotiinkuljetuksella. Kotiinkuljetus maksaa 14,90 ja on voimassa postinumeroalueella 07230. Lisätietoa tästä löydät alla olevasta ohjeesta.

Asiakkaille on myös järjestetty kuljetus Sale Askolaan, jossa voivat käydä ostoksilla. Paikallinen taksiautoilija kuljettaa asiakkaita kaksi kertaa viikossa Sale Monninkylän paikoitusalueelta Sale Askolaan. Tarkemmat ajat löydät alla olevasta taulukosta.

Sale Monninkylä on suljettu 15.5.1.6. Seuraa remontin etenemistä myymälän omalla Facebook-sivulla.