Sale Huktis öppnar 21.10 med ett förnyat utseende


Renoveringen i Sale Huktis är färdig och butiken har fått ett nytt fräscht utseende och nya diskar och hyllor. Renoveringen har pågått i dryga två veckor och under den tiden har butiken varit stängd. Nu betjänar närbutiken kunder från närområdet enligt det nya konceptet och med ett bredare urval.

19.10.2021

Nytt fräscht utseende

Under renoveringen, som har pågått i två veckor, har butiksmiljön uppdaterats genom att måla väggar och förnya alla hyllor. Butiksmiljön följer nu det nya konceptet och med renoveringen har man velat göra butikens lokaliteter rymligare och där kunderna har det mer smidigare att handla. Hela butikens belysning har förnyats. Kyldiskarna är uppdaterade till moderna med dörrar och är nu miljövänligare.

Ett bredare urval

Inför renoveringen gjordes en kundenkät och målet med den var att få den nya butiken att motsvara kundernas önskemål allt bättre. De som svarade på enkäten önskade ett bredare urval framför allt på frukt- och grönsaksavdelningen. Kundernas önskemål har besvarats och nu finns det mer alternativ att välja mellan i nästan alla produktgrupper i butiken. Tanken är att man hittar allt man behöver i vardagen i sin egen lokala Sale. Butiken kommer också att få en kaffeautomat i vilken man kan köpa med sig en kopp varmt att dricka.

Bybutiksstämning

I kundenkäten lyftes också upp det hur nöjda kunderna var med personalen i butiken och tjänstvilliga de var. Sale Huktis utstrålar en äkta bybutiksstämning och var svararnas egen närbutik.

–  I enkäten lyfte kunderna bra upp olika produktönskemål, men största delen av responsen handlade om personalens arbetssätt, som upplevdes som mycket positivt. Jag är verkligen glad och nöjd att det jobb som vi gör för kunderna ses som värdefullt. Jag önskar att vi kan upprätthålla vår hemtrevliga atmosfär också i fortsättningen och att kunderna tycker att det är smidigare att handla i vår nyrenoverade butik och hittar många nya produktnyheter, säger butikschef Anna Pehkonen.

 

Vi firar invigningen av den förnyade butiken21.10–24.10 med olika produkterbjudanden.

Det här annonserade vi om