Sale Huhtinen avaa ovensa 21.10 uudistetulla ilmeellä


Sale Huhtisten remontti on valmistunut ja kauppa on saanut uuden raikkaan ilmeen ja uusia kalusteita. Remonttia on kestänyt reilut kaksi viikkoa, jolloin kauppa on ollut suljettuna. Nyt alueen asiakkaita palvelee uuden konseptin mukainen lähikauppa laajennetulla valikoimalla.

19.10.2021

Uusi raikas ilme

Kaksi viikkoa kestäneen remontin ajan on kaupan miljöötä päivitetty maalaamalla seiniä ja uusimalla kaikki hyllyt. Myymälämiljöö on nyt uuden konseptin mukainen ja uudistuksella on haluttu tehdä kaupan tiloista avarammat ja asiakkaita paremmin palvelevat. Koko kaupan valaistus on uusittu. Kylmäkalusteet ovat päivitetty nykyaikaisiin ovellisiin kalusteisiin, jolloin ne ovat ympäristöystävällisempiä.

Laajempi valikoima

Remontin alla asiakkaille tehtiin asiakaskysely, jonka tavoitteena oli saada uudistunut kauppa vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveita. Kyselyyn vastaajat toivoivat laajempaa valikoimaa varsinkin hedelmä- ja vihannesosastolle. Asiakkaiden toiveisiin on vastattu ja nyt kaupan lähes jokaiseen tuoteryhmään on tullut lisää valinnanvaraa. Ajatuksena on, että omasta lähi-Salesta saa kaiken mitä ihminen arkeensa tarvitsee. Kauppaan ollaan myös saamassa kahviautomaatti, josta saa ostettua mukaan kupin lämmikettä.

Kyläkauppatunnelmaa

Asiakaskyselystä loisti myös asiakkaiden tyytyväisyys kaupan henkilökuntaan ja palvelualttiuteen. Sale Huhtinen henkii aitoa kyläkauppatunnelmaa ja oli vastaajille se oma lähikauppa.

– Kyselyssä asiakkaat toivat esiin mukavasti erilaisia tuotetoiveita, mutta suurin osa palautteista koski henkilökunnan työskentelyä, joka koettiin erittäin positiiviseksi. Olen todella iloinen ja tyytyväinen, että se työ, jota teemme asiakkaita varten, koetaan arvokkaaksi. Toivon, että voimme ylläpitää tätä kodikasta ilmapiiriä myös jatkossakin ja että asiakkaat kokevat asioinnin sujuvammaksi uudistetussa kaupassamme, ja että he löytävät uudistuneesta kaupasta monia uusia tuotetuttavuuksia, myymäläpäällikkö Anna Pehkonen sanoo.

 

Uudistetun kaupan avajaisia vietetään 21.10.–24.10. erilaisin tuotetarjouksin.

 

Tästä ilmoitimme lehdessä