Sale Askola nyrenoverad – butiken öppnar och välkomnar sina kunder torsdag 25.11


Renoveringen i Sale Askola är färdig och butiken har fått ett nytt fräscht utseende och nya diskar och hyllor. Butiken har varit stängd under hela renoveringen i ungefär två veckor. Den förnyade butiken öppnar dörrarna torsdag 25 november klockan 9.00, och betjänar då kunder från närområdet också med ett brett sortiment som har utökats enligt kundernas önskemål.

22.11.2021

Rymd och ljus

I två veckors tid har det varit full rulle med renoveringen och butiken har fått en ansiktslyftning. Byggnadsarbetarna har förnyat butiksmiljön och alla hyllor. Butikspersonalen är också med och fyller på hyllorna mot slutet av renoveringen. I och med renoveringen har sortimentet ökat med många produktnyheter. Butikens lokaliteter är nu mycket rymligare och ljusare, och det är mer smidigt för kunderna att handla.  Butikens belysning har också förnyats och det har installerats nya miljövänligare kyldiskar.

– Renoveringen var en rätt så hård spurt, och nu är vi glada att vi kan öppna butiken på torsdag för våra kunder och de får se den nya fräscha närbutiken. Det känns bra att vi har kunnat svara på kundernas önskemål och det är nu enkelt och snabbt att göra sina inköp i närbutiken. Sortimentet har också utökat enligt kundernas önskemål, berättar butikschef Jenni Suokannas.

Vi har lyssnat på kundernas önskemål

Före renoveringen gjordes det en kundenkät till invånarna i närområdet och den gav mycket värdefull information om vilka saker i butiken som behöver uppdateras och i vilka produktgrupper kunderna önskar få ett bredare sortiment. De som svarade på enkäten önskade ett bredare urval framför allt på frukt- och grönsaksavdelningen och mer produkter från lokala producenter. Kundernas önskemål har besvarats och nu finns det mer alternativ att välja mellan i nästan alla produktgrupper i butiken. Strömsbergs kvarn, som finns i närheten, är en av de nya lokala producenter vars produkter nu finns på butikshyllan. Tanken är att man hittar allt man behöver i vardagen i sin egen lokala Sale.

– Ratia Ranch, bageri Huovila och bageri Tuorila, som alla tre är lokala producenter från vår egen by, levererar fortsättningsvis sina produkter till oss till försäljning. Det är viktigt för våra kunder att produkterna från dessa närliggande producenter finns på hyllorna i vår egen närbutik. Lokala producenter och att möta våra kunders önskemål är viktigt för oss, säger Jenni Suokannas.

Invignings- och bybutiksstämning

Enligt kundenkäten är det ett verkligt kanonteam som jobbar i Sale Askola. Kunderna har tackat personalen för att de är så positiva och hjälpsamma. För svararna är Sale Askola deras egen närbutik, där de gör sina dagliga inköp.

Invigningen firas med kaffebjudning torsdag 25 november klockan 9–16. Det finns också olika produkterbjudanden och överraskningar. Under invigningen finns också kundrådgivare på plats och de hjälper med ärenden som berör S-Banken och ägarkundskap.

 

Vi firar invigningen av den förnyade butiken 25.11–28.11  och vi har olika produkterbjudanden hela helgen.

 

Sale Askolas invigningsannons: