Sale Askolan remontti valmis – uudistettu kauppa avaa ovensa asiakkailleen torstaina 25.11.


Sale Askolan remontti on valmistunut ja kauppa on saanut uuden raikkaan ilmeen ja uusia kalusteita. Kauppa on pitänyt ovensa kiinni remontin ajan, jota on kestänyt reilut kaksi viikkoa. Torstaina 25. marraskuuta kello 9.00 kauppa avaa ovensa ja alueen asiakkaita palvelee uuden konseptin mukainen lähikauppa, jossa myös valikoimaa on asiakkaiden toiveiden perusteella laajennettu.

22.11.2021

Avaruutta ja valoisuutta

Kahden viikon ajan on kaupassa aherrettu ja laitettu paikkoja uuteen uskoon. Rakennustyöntekijät ovat uudistaneet myymälämiljöötä ja kaikki hyllyt. Myös myymälän henkilökunta on mukana remontin loppupuolella täyttelemässä hyllyjä. Remontin myötä valikoimiin on tullut paljon tuoteuutuuksia. Kaupan tilat ovat nyt paljon avarammat ja valoisammat ja palvelevat asiakkaitaan paremmin. Kaupan valaistuskin on uusittu ja kauppaan on asennettu uudet ympäristöystävällisemmät kylmäkalusteet.

– Remontti oli aikamoinen rutistus ja olemme nyt iloisia, kun pääsemme torstaina avaamaan ovet asiakkaillemme uuteen raikkaaseen lähikauppaan. On mukavaa, että olemme pystyneet vastaamaan asiakkaiden toiveisiin ja nyt uuden konseptin mukaisessa lähikaupassa on nopeaa ja helppoa asioida ja valikoimaa on laajennettu asiakkaiden toiveiden perusteella, myymäläpäällikkö Jenni Suokannas kertoo.

Asiakkaiden toiveita kuunneltu

Ennen myymälän remonttia lähialueen asukkaille tehtiin asiakaskysely, jonka avulla saatiin paljon arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat kaupassa kaipaavat päivitystä ja mihin tuoteryhmiin toivottiin laajempaa valikoimaa. Kyselyyn vastaajat toivoivat laajempaa valikoimaa varsinkin hedelmä- ja vihannesosastolle sekä lisää paikallisten tuottajien tuotteita. Asiakkaiden toiveisiin on vastattu ja nyt kaupan lähes jokaiseen tuoteryhmään on tullut lisää valinnanvaraa. Lähistöllä sijaitseva Strömsbergin mylly on yksi uusista paikallisista tuottajista, joiden tuotteita nyt löytyy kaupan hyllyiltä. Ajatuksena on, että omasta lähi-Salesta saa kaiken mitä ihminen arkeensa tarvitsee.

– Oman kylän paikalliset tuottajat Ratia Ranch, Huovilan leipomo ja Tuorilan leipomo toimittavat edelleen tuotteitaan meille myyntiin. Asiakkaillemme on tärkeää, että juuri näiden lähistöllä toimivien tuottajaien tuotteita löytyy oman lähikaupan hyllyiltä. Paikalliset tuottajat ja asiakkaiden toiveisiin vastaaminen ovat molemmat meille tärkeitä asioita, Jenni Suokannas sanoo.

Avajais- ja kyläkauppatunnelmia

Asiakaskyselyn perusteella Sale Askolassa työskentelee varsin timanttinen tiimi. Asiakkaat antoivat kiitosta henkilökunnan positiivisuudesta ja palvelualttiudesta. Vastaajille Sale Askola on se oma lähikauppa, jossa tehdään päivittäisiä ostoksia.

Avajaisia vietetään kahvitarjoilun merkeissä torstaina 25. marraskuuta kello 9–16. Luvassa on myös erilaisia tuotetarjouksia ja yllätyksiäkin on luvassa. Avajaispäivänä paikalla on myös palveluneuvojia, jotka auttavat S-Pankki- ja asiakasomistajuusasioissa.

Uudistetun kaupan avajaisia vietetään 25.11.–28.11. ja erilaisia tuotetarjouksia on koko viikonlopun ajan.

 

 

 

 

 

 

 

Sale Askolan avajaisilmoitus: