Sale Askola förnyas – butiken hålls stängd under renoveringen 7-24.11


2.11.2021

Handelslaget Varuboden-Osla förnyar sin butik Sale Askola i början av november. Butiken får bland annat nya energisnåla kylar, alla hyllor förnyas och även butikens ventilationssystem byts ut. Vid renoveringen blir butikens lokaliteter rymligare och det blir smidigare för kunderna att handla. Butiken är stängd fr.o.m. 7.11 på grund av renoveringen och öppnar igen i slutet på november med ett nytt utseende.

– I samband med renoveringen ändrar också butikskonceptet, berättar butikschef Jenni Suokannas. I närbutiken, som gjorts enligt det nya konceptet, går det snabbt och snabbt att göra sina inköp.  Också produktsortimentet kommer öka efter renoveringen.

Före renoveringen gjordes det en kundenkät till invånarna i närområdet och från den fick man mycket värdefull information om vilka saker i butiken som behöver uppdateras och i vilka produktgrupper kunderna önskar få ett bredare sortiment.

– För oss är kundernas åsikt av största vikt. Vi vill betjäna våra kunder bra och utvidga vårt sortiment, så att vi i framtiden allt bättre kan svara på våra kunders önskemål, säger Jenni Suokannas.

Sale Askola är stängd 7.11-24.11.2021. Följ med hur renoveringen fortskrider på butikens egen Facebook-sida.