Sale Askola uudistetaan – kauppa pidetään suljettuna remontin ajan 7.-24.11


2.11.2021

Uudistamme marraskuun alussa Sale Askolan myymäläämme. Myymälään tuodaan mm. uudet energiatehokkaat kylmäkalusteet, kaikki hyllyt uusitaan, ja myös kaupan ilmastointi vaihdetaan uuteen. Uudistuksella halutaan tehdä kaupan tiloista avarammat ja asiakkaita paremmin palvelevat. Myymälä suljetaan 7.11. remonttia varten, ja avataan jälleen marraskuun lopussa uudella ilmeellä.

– Uudistuksen yhteydessä muutamme myös myymälän konseptia, myymäläpäällikkö Jenni Suokannas kertoo. Uuden konseptin mukaisessa lähikaupassa korostuu nopea ja helppo asiointi. Myös valikoimaa tullaan remontin jälkeen laajentamaan.

Ennen myymälän remonttia lähialueen asukkaille tehtiin asiakaskysely, jonka avulla saatiin paljon arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat kaupassa kaipaavat päivitystä ja mihin tuoteryhmiin toivottiin laajempaa valikoimaa.

– Meille asiakkaiden mielipide on ensiarvoisen tärkeä. Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin ja laajentaa tuotevalikoimamme, jotta voimme tulevaisuudessa entistä paremmin vastata asiakkaidemme toiveisiin, Jenni Suokannas sanoo.

Sale Askola on suljettu 7.11.-24.11.2021. Seuraa remontin etenemistä myymälän omalla Facebook-sivulla.