S-market Vårberga fick ett nytt och fräscht utseende – under renoveringen fick väggytorna ett nytt färglager och inventarier förnyades


Renoveringen i S-market Vårberga är färdig, och butiken har fått ett nytt fräscht utseende och nya diskar och hyllor. Butikens bottenlösning har ändrats utgående från kundernas önskemål och det är nu mer smidigt att handla. Renoveringen har pågått ungefär i en och en halv månad, men butiken har hållit öppet som normalt för kunderna under den här tiden.

9.6.2021

Rymligare och ljusare utrymmen

I slutet av april och hela maj har man stött på en stor skara byggare och renoverare i S-market Vårberga. Yrkesfolk från många olika branscher har varit med i renoveringen. Butiksmiljön har uppdaterats och alla väggar har målats och hela färgvärlden förnyats. Diskarna och hyllorna på frukt- och grönsaksavdelningen är förnyade, och nu får man produkterna mycket bättre fram till försäljning. Butikens bottenlösning har gjorts klarare och hyllornas plats har ändrats något för att det ska vara ännu smidigare för kunderna att gå och handla i butiken.  Med uppdateringen ville man göra butikslokalen mer öppen och rymlig, och det var ganska utmanande med den förra bottenlösningen.

 

Bekant personal som betjänar

Under renoveringen gjordes en kundenkät och målet med den var att få den nya butiken att motsvara kundernas önskemål allt bättre.

– I enkäten lyfte kunderna fram bland annat produktönskemål och önskemål om en allt tydligare bottenlösning, men det som framkom tydligt av svaren är att kunderna ser butiken som sin närbutik, dit det är trevligt att komma på grund av den bekanta personalen. Personalen fick mycket tack för sitt arbete. Det är trevligt att höra att kunderna upplever det här som sin egen närbutik och är nöjda med vårt jobb. Jag hoppas att de är lika nöjda som vi med den fungerande bottenlösningen och ljusare butiken, säger butikschef Katja Hämäläinen.

Förra veckan fick butiken också några snabbkassor och med dem vill vi göra besöken smidigare för de kunder som sticker sig in hos oss och gör snabba inköp.  Vi firar invigningen av den förnyade butiken 10.6–13.6 med olika produkterbjudanden.

Välkommen att bekanta dig med det förnyade S-market Vårberga.