S-market Kevätkummulle uusi ja raikas ilme – remontissa seinäpinnat saivat uuden maalikerroksen ja kalusteita uusittiin


S-market Kevätkummun remontti on valmistunut ja kauppa on saanut uuden raikkaan ilmeen ja uusia kalusteita. Kaupan pohjaratkaisua on myös muuteltu sujuvammaksi asiakkaiden toiveiden pohjalta. Remonttia on kestänyt noin puolitoista kuukautta, mutta kauppa on palvellut asiakkaita normaalisti koko tämän ajan.

9.6.2021

Avarammat ja vaaleat tilat

Huhtikuun lopun ja toukokuun ajan on S-market Kevätkummussa törmännyt isoon joukkoon rakentajia ja remontoijia. Remonttia on ollut tekemässä monia eri alan ammattilaisia. Kaupan miljöötä on päivitetty maalaamalla seiniä ja uudistamalla koko värimaailmaa. Hedelmä- ja vihannesosaston kalusteet on uusittu ja nyt tuotteet saadaan esille paremmin. Kaupan pohjaratkaisua on selkiytetty ja hyllyjen paikkoja hieman muutettu, jotta asiointi olisi vieläkin sujuvampaa. Uudistuksella on haluttu tehdä kaupan tiloista avarammat ja tilavammat, joka edellisellä pohjaratkaisulla osoittautui hieman haastavaksi.

 

Tuttu henkilökunta palvelemassa

Remontin alla asiakkaille tehtiin asiakaskysely, jonka tavoitteena oli saada uudistunut kauppa vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveita.

– Kyselyssä asiakkaat toivat esiin esimerkiksi tuotetoiveita ja toiveita selkeämmästä pohjaratkaisusta, mutta päällimmäisenä vastauksista näkyi asiakkaiden kokemus siitä, että kauppaa pidetään omana lähikauppana, johon on mukava mennä tutun henkilökunnan vuoksi. Henkilökunta saikin paljon kiitosta työstään. On mukava kuulla, että asiakkaamme kokevat kaupan omana lähikauppanaan ja ovat tyytyväisiä työhömme. Toivon, että he ovat yhtä tyytyväisiä kuin me selkeämpään ja valoisampaan kauppaan, myymäläpäällikkö Katja Hämäläinen sanoo.

Viime viikolla kauppaan saatiin myös muutama itsepalvelukassa ja niillä halutaankin joustavoittaa niiden asiakkaiden asiointia, jotka piipahtavat kaupassa pikaisilla ostoksilla. Uudistetun kaupan avajaisia vietetään 10.6.–13.6. erilaisin tuotetarjouksin.

Tervetuloa uudistettuun S-market Kevätkumpuun.