S-market Söderkullas webbutik öppnade 30.4.2021 – behändigt att hämta beställningarna från butiken eller beställa hemtransport


I S-market Söderkulla i Sibbo började byggandet av webbutikens utlämningsställe för ett par månader sedan. Nu är arbetet på slutrakan och från och med den 7 maj kan kunderna plocka upp sina första beställningar från S-market Söderkulla. Efterfrågan på mataffärers webbutiker har ökat i och med coronapandemin och Varuboden-Osla strävar efter att svara på kunders önskemål och utvecklar kontinuerligt sitt utbud av webbutiker.

4.5.2021

Varuboden-Osla har webbutiker i Kyrkslätt Prisma och S-market Näse i Borgå. Kunderna kan beställa sina inköp i webbutiken och antingen plocka upp dem i butiken eller få dem levererade ända hem. Sedan mars har också Sale Grani har också ett eget utlämningsställe, till vilket Prisma Kyrkslätt levererar produkterna.  Utbudet av webbutiker kompletteras i slutet av april när handelslagets nyaste utlämningsställe öppnar i S-market Söderkulla i Sibbo.

Beställningarna kan göras behändigt på nätet när som helst.  De första beställningarna till S-market Söderkulla kan göras från och med 30.4.2021. Ungefär en vecka från det, 7.5.2021, öppnar utlämningsstället och då kan kunderna plocka upp sina första beställningar från S-market Söderkulla. Utlämningsstället finns praktiskt i parkeringshuset. Hemtransporterna startar också 7.5.2021.

Beställningarna görs på webbplatsen S-kaupat.fi, där det är enkelt att plocka varorna i kundkorgen och hämta de beställda varorna från S-market Söderkulla. Utlämningsstället betjänar kunder från måndag till lördag. Det är också möjligt att få sin beställning hemlevererad.

– Jag är mycket glad och nöjd att vi kan svara på våra kunders önskemål och utvidga vårt serviceutbud ännu mer. Jag hoppas att våra kunder hittar webbutiken bra, säger Outi Laitinen butikschef i S-market Söderkulla.

Du sparar tid när du beställer dina matuppköp på webbutiken. S-market Söderkullas webbutik finns på adressen s-kaupat.fi

Välkommen på smidiga inköp!