S-market Söderkullan verkkokauppa aukesi 30.4.2021 – tilaukset kätevästi noutaen tai kotiinkuljetuksella


S-market Söderkullassa Sipoossa aloitettiin noin pari kuukautta sitten rakentamaan verkkokaupan noutopistettä. Nyt työt ovat loppusuoralla ja 7. toukokuuta alkaen asiakkaat voivat noutaa ensimmäisiä tilauksia S-market Söderkullasta. Ruoan verkkokaupan kysyntä on kasvanut koronapandemian myötä, ja Varuboden-Osla pyrkii vastaamaan asiakkaiden toiveisiin ja kehittää jatkuvasti verkkokaupan tarjontaa.

4.5.2021

Varuboden-Oslalla on ruoan verkkokauppa Kirkkonummen Prismassa ja Porvoossa S-market Näsissä. Tuotteita voi tilata verkkokaupasta ja noutaa ne myymälästä tai saada ne kotiin toimitettuna. Sale Granissa on myös toiminut noutopiste maaliskuusta asti ja tuotteet toimitetaan tänne Prisma Kirkkonummelta.  Ruoan verkkokauppapalvelu täydentyy huhtikuun lopussa, kun Sipoon S-market Söderkullaan avataan osuuskaupan uusin noutopiste.

Tilaukset voi tehdä kätevästi verkossa, milloin itselle sopii parhaiten. Ensimmäiset verkkotilaukset S-market Söderkullaan voi tehdä 30.4.2021 alkaen. Tästä noin viikon kuluttua, 7.5.2021, avataan noutopiste, jolloin asiakkaat voivat noutaa ensimmäisiä tilauksia S-market Söderkullasta. Noutopiste sijaitsee kätevästi kaupan parkkihallissa. Kotiinkuljetukset käynnistyvät myös 7.5.2021.

Tilaukset tehdään S-kaupat.fi-sivuston kautta, josta tuotteet on helppo poimia ostoskoriin ja noutaa S-market Söderkullasta. Noutopiste palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin. Tilauksensa saa myös toimitettua ovelle kotiinkuljetuksella.

– Olen todella iloinen ja tyytyväinen, että voimme vastata asiakkaiden toiveisiin ja laajentaa palveluntarjontaamme entisestään. Toivon, että asiakkaamme löytävät verkkokaupan hyvin, sanoo S-market Söderkullan myymäläpäällikkö Outi Laitinen.

Käyttämällä ruoan verkkokauppaa säästät aikaa. S-market Söderkullan verkkokaupan löydät osoitteesta s-kaupat.fi

Tervetuloa vaivattomille ostoksille!