S-market Grankulla Norra förnyas nästa år


10.11.2020

Handelslaget Varuboden-Osla förnyar under vårvintern sin S-market-affär vid Stationsvägen. I samband med renoveringen får affären bland annat ny energisnål kylutrustning och modern ledbelysning.

– I samband med renoveringen ändrar vi också på butikens koncept, berättar Jan Lundmark från Varuboden-Osla. Själva affärsbyggnaden är en viktig del av stadsbilden i Grankulla och det görs inga ändringar på den välbekanta fasaden. Inomhus kommer man däremot att hitta en modern affär där man kan göra sina inköp snabbt och behändigt. Det kommer också att synas i sortimentet – vi kommer bland annat att utvidga vår bake off och ta in mer take away-mat.

I det nya konceptet ingår också nya öppettider.

– När det gäller öppettiderna har vi inte väntat på renoveringen, utan utvidgar öppettiderna redan nu. Från och med november betjänar S-market Grankulla Norra också på söndagar, berättar marketchef Jockum Hermanson.

– Vi är mycket glada över att vi i framtiden kan betjäna Grankullaborna ännu bättre, konstaterar Jan Lundmark. Efter att S-market Grankulla Norra har renoverats har vi två lite olika affärer i Grankulla, som tillsammans erbjuder ännu bättre och bredare sortiment och tjänster än tidigare.