Renoveringen av Sale Monby klar – butiken betjänar sina kunder igen som normalt från och med 2 juni


Renoveringen av Sale Monby, som tog ett par veckor, är nu klar. Den renoverade butiken öppnar sina dörrar för kunderna inför sommaren. Invigningen firas på torsdag 2 juni från och med klockan 9.00. Under renoveringen har butikens lokaler organiserats om, ytor förnyats och butiken har fått nya energisnåla kylar och frysar, och Sales nya utseende. Nu betjänar närbutiken kunder från närområdet enligt det nya konceptet.

31.5.2022

Nytt fräscht utseende

Under den två veckor långa renoveringen har Sale Monby uppdaterats och inventarier och hyllor har omplacerats. Butiksmiljön följer nu det nya konceptet och med renoveringen har man velat göra butikens lokaliteter rymligare och på det sättet göra det smidigare för kunderna att handla. Också butikens ventilation har förnyats. Kylutrustningen har förnyats, belysningen är utbytt och i och med konceptändringen har butiken omformats till en modern närbutik där det ska gå enkelt och snabbt att göra sina inköp.  Speciellt bake off-produkter och hämtmat har utökats i sortimentet i samband med renoveringen. Från Mehustamo kan man köpa nypressad juice och från kaffeautomaten kan man köpa med sig en kopp varmt att dricka.

– Butikerna har ändrat under de senaste åren och efterfrågan på tilläggstjänster har ökat. Vi lever i nuet och vill erbjuda våra kunder nya tjänster, Juice- och kaffeautomaten är ett trevligt tillägg till butikens utbud, säger butikschef Jessika Heikkinen.

Äkta bybutiksstämning

I sina enkätsvar berättade kunderna också hur nöjda de var med personalen i butiken och hur tjänstvillig personalen är. Sale Monby utstrålar en äkta bybutiksstämning och var svararnas egen närbutik. Personalen är bekant och kunnig och upplevs som en viktig del av butiksbesöket.

–  I enkäten lyfte kunderna bra upp olika produktönskemål, men största delen av responsen handlade om personalens arbetssätt, som upplevdes som mycket positivt. Vi har gjort vårt jobb bra när kunderna tycker att servicen är vänlig och atmosfären varm i vår butik. Jag hoppas också att vi kan ta med sådana produkter i sortimentet som de har önskat, fortsätter Jessika Heikkinen.

Invigningen firas med olika produkterbjudanden i butiken och det bjuds på kaffe och bulle på invigningsdagen 2.6 kl. 10–15.

Sale Monbys invigningsannons: