Sale Monninkylän remontti valmis – kauppa palvelee asiakkaitaan jälleen normaalisti 2. kesäkuuta alkaen


Sale Monninkylän pari viikkoa kestänyt remontti on nyt valmistunut. Uudistettu myymälä avaa ovensa asiakkaille kesän kynnyksellä. Avajaisia vietetään torstaina 2. kesäkuuta klo 9.00 alkaen. Remontissa kaupan tiloja on selkeytetty, pintoja uusittu ja kauppaan on tuotu uudet energiatehokkaat kylmäkalusteet ja Salen uusi ilme. Nyt alueen asiakkaita palvelee uuden konseptin mukainen lähikauppa

31.5.2022

Uusi raikas ilme

Kaksi viikkoa kestäneen remontin ajan on Sale Monninkylän miljöötä päivitetty ja kalusteita ja hyllyjä on sijoiteltu uudelleen. Myymälämiljöö on nyt uuden konseptin mukainen ja uudistuksella on haluttu tehdä kaupan tiloista avarammat ja asiakkaita paremmin palvelevat. Kaupan ilmastointi vaihdettiin uuteen. Kylmäkalusteet on uusittu, valaistus vaihdettu ja konseptimuutoksen myötä myymälästä on muodostunut nykyaikainen lähikauppa, jossa korostuu nopea ja helppo asiointi. Varsinkin paistopisteen tuotteita ja take away-tyyppistä ruokaa on uudistuksen myötä lisätty valikoimaan. Mehustamosta voi ostaa tuorepuristettua mehua ja kahviautomaatista saa ostettua mukaan kupin lämmikettä.

– Kaupat ovat viime vuosien aikana muuttuneet ja lisäpalveluille on tullut yhä enemmän kysyntää. Elämme ajassa ja haluamme tuoda uudenlaisia palveluita tarjolle. Mehu- ja kahvikone on mukava lisä kaupan tarjontaan, kertoo myymäläpäällikkö Jessika Heikkinen.

Aitoa kyläkauppatunnelmaa

Asiakaskyselystä loisti myös asiakkaiden tyytyväisyys kaupan henkilökuntaan ja palvelualttiuteen. Sale Monninkylä henkii aitoa kyläkauppatunnelmaa ja oli vastaajille se oma lähikauppa. Henkilökunta on tuttua ja asiantuntevaa ja se koetaan tärkeänä osana kaupassakäyntiä.

– Kyselyssä asiakkaat toivat esiin mukavasti erilaisia tuotetoiveita, mutta suurin osa palautteista koski henkilökunnan työskentelyä, joka koettiin erittäin positiiviseksi. Olemme onnistuneet työssämme hyvin, kun asiakkaat kokevat kauppamme palvelun ystävälliseksi ja tunnelman täällä lämpimäksi. Toivon myös, että voimme tuoda valikoimiin heidän toivomiaan tuotteita, Jessika Heikkinen jatkaa.

Avajaisia vietetään kaupalla erilaisin tuotetarjouksin ja kahvia ja pullaa tarjoillaan avajaispäivänä 2.6 klo 10–15.

 

Sale Monninkylän avajaisilmoitus: