Renoveringen av Sale Grani är klar – Ett förnyat utseende och den bekanta personalen till er tjänst


16.3.2021

Renoveringen av butiken i norra Grankulla är klar och den förnyade Sale Grani öppnar sina dörrar för kunderna den 18 mars. Butiken stängdes den 20 februari och under den senaste månaden har butiken genomgått en stor förändring.

– Inga förändringar har gjorts på den traditionella fasaden eftersom butiksbyggnaden ju är en viktig del av stadsbilden i Grankulla, men inomhus har det däremot gjorts många förnyelser, berättar butikschef Henni Peltonen belåtet. Kylutrustningen har förnyats, belysningen är utbytt och i och med konceptändringen har butiken omformats till en modern närbutik där det ska gå enkelt och snabbt att göra sina inköp.

Ett brett produktsortiment och nya tjänster

Den renoverade butikens produktsortiment är brett och speciellt bake off-produkter och hämtmat har utökats i och med förnyelsen. Från Mehustamo kan man köpa nypressad juice och från kaffeautomaten kan man köpa med sig en kopp varmt att dricka. I samband med att man går och handlar kan man också behändigt hämta sin paketförsändelse eftersom det i butiken finns både Pakettipistes och Smartposts utlämningsskåp. Snabbkassor betjänar också vid sidan om den bekanta kassapersonalen.

– Med snabbkassorna har vi velat göra besöken mer smidiga för de kunder som sticker in sig hos oss och gör snabba inköp. Den traditionella kundbetjäningen har alltid varit vår butiks trumfkort och vår bekanta personal väntar redan med iver att få börja jobba i den helt förnyade butiken, säger Henni Peltonen.

Sale Grani får också ett alldeles eget utlämningsställe för mat. I och med det kan man behändigt beställa sin mat från Prisma Kyrkslätts webbutik och hämta de färdigt plockade inköpen från Sale Grani.

Kunderna i centrum

Under renoveringen gjordes en kundenkät och målet med den var att få den nya butiken att motsvara kundernas önskemål allt bättre.

– I enkäten lyfte kunderna fram produktönskemål, men det som framkom tydligt av svaren är att kunderna är mycket nöjda med vår personal. Jag är verkligen glad och nöjd att det jobb som vi gör för kunderna ses som värdefullt. Jag hoppas att vi också i fortsättningen kan betjäna våra kunder med samma glada inställning och att de hittar många nya produktnyheter i den renoverade butiken. Jag hoppas också att våra nya tilläggstjänster underlättar deras vardag, säger Henni Peltonen. Välkommen att bekanta dig med den förnyade Sale Grani.