Sale Granin remontti on valmistunut – Uudistunut ilme ja tuttu henkilökunta palvelemassa


16.3.2021

Pohjois-Kauniaisten myymälän remontti on valmis ja uudistunut Sale Grani avaa ovensa asiakkaille 18.3. Myymälä suljettiin 20.2 ja viimeisen kuukauden aikana kauppa on läpikäynyt melkoisen muodonmuutoksen.

– Perinteiseen julkisivuun ei ole tehty muutoksia, onhan rakennus tärkeä osa Kauniaisten kaupunkikuvaa, mutta sisäpuolella on sitä vastoin tehty paljon uudistuksia, myymäläpäällikkö Henni Peltonen kertoo tyytyväisenä. Kylmäkalusteet on uusittu, valaistus vaihdettu ja konseptimuutoksen myötä myymälästä on muodostunut nykyaikainen lähikauppa, jossa korostuu nopea ja helppo asiointi.

Laaja tuotevalikoima ja uusia palveluita

Uudistuneen kaupan tuotevalikoima on laaja ja varsinkin paistopisteen tuotteita ja take away-tyyppistä ruokaa on uudistuksen myötä lisätty valikoimaan. Mehustamosta voi ostaa tuorepuristettua mehua ja kahviautomaatista saa ostettua mukaan kupin lämmikettä. Kauppareissun yhteydessä voi myös helposti noutaa tilaamansa pakettilähetykset koska kaupassa on sekä Pakettipisteen että Smartpostin noutolokerikot. Tutun kassahenkilökunnan rinnalle on myös tuotu pikakassat.

– Pikakassoilla olemme halunneet joustavoittaa niiden asiakkaiden asiointia, jotka piipahtavat meillä pikaisilla ostoksilla. Perinteinen asiakaspalvelu on aina ollut kauppamme valttikortti ja tuttu henkilökuntamme onkin jo innolla aloittamassa työt aivan uudistuneessa kaupassamme, Henni Peltonen sanoo.

Sale Grani saa myös aivan oman ruoan noutopisteen. Tämän myötä ruokaostokset voi kätevästi tilata Prisma Kirkkonummen verkkokaupasta ja noutaa poimitut ostokset Sale Granista.

Asiakkaat keskiössä

Remontin alla asiakkaille tehtiin asiakaskysely, jonka tavoitteena oli saada uudistunut kauppa vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveita.

– Kyselyssä asiakkaat toivat esiin tuotetoiveita, mutta päällimmäisenä vastauksista näkyi asiakkaiden tyytyväisyys henkilökuntaamme. Olen todella iloinen ja tyytyväinen, että se työ, jota teemme asiakkaita varten, koetaan arvokkaaksi. Toivon, että jatkossakin voimme palvella asiakkaita samalla iloisella asenteella, ja että he löytävät uudistuneesta kaupasta monia uusia tuotetuttavuuksia. Toivon myös, että meidän uudet lisäpalvelumme helpottavat heidän arkeaan, Henni Peltonen sanoo.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Sale Graniin.