Renoveringen av S-market Pojo börjar


3.11.2020

Pojo S-market stängs fr.o.m. lördag 7.11 för några veckor på grund av renovering. Affären ordnas på nytt 26.11, dvs. strax före första advent. Medan affären är stängd erbjuder Varuboden-Osla avgiftsfri busstransport till Karis under veckorna 46 och 47 (9.11–20.11).

I samband med renoveringen byts bland annat affärens kylutrustning ut och byts till mer energieffektiva och miljövänliga apparater.

–  Under oktober gjorde vi en kundenkät och fick mycket positiv respons både när det gäller personalens tjänstvillighet och butikens atomsfär, berättar marketchef Maria Norrman. Många kunder har fäst uppmärksamhet vid våra säsongsdekorationer, och vi vill i samband med renoveringen också bibehålla våra egen bybutiksstämning.  Vi frågade också efter våra kunders önskemål kring sortimentet, och är jätteglada över att vi fick så många svar! Bland annat kommer vi att få in bakeoff-produkter som kunderna har frågat efter i vårt sortiment. En del av önskemålen kan vi genomför med snabb tidtabell, medan andra kräver lite planering – men vi går igenom alla svar och noterar dem.

I framtiden kommer man också att mer synligt berätta om kundönskemålen i affären.

Hela affären kommer att tömmas inför renoveringen och renoveringsförsäljningen har börjat 3.11.

–  Jag och hela personalen väntar ivrigt på renoveringen och att vi snart igen får träffa våra kunder i den förnyade affären, säger Maria Norrman.

 

Busstransporten till Karis ordnas enligt följande tidtabell

Vardagar (9.-20.11.2020)