Renoveringen av S-market Ingå är klar


17.2.2021

Renoveringen av S-market är Ingå är klar och butiken har upplevt en stor förändring. Butiken har varit öppen under hela renoveringen så kunderna har kunnat följa med renoveringen på nära håll.

– Visst har det funnits stunder då det har varit utmanande – både för oss men i synnerhet för kunderna när de bekanta produkterna har kunnat byta plats väldigt snabbt. Och sen när inte personalen ens alltid har vetat var sakerna finns, berättar butikschef Johanna Järvinen om renoveringen. Men vi har klarat oss bra tack vare gott samarbete. Tack till alla våra kunder för flexibilitet och förståelse under renoveringen!

Inför renoveringen gjordes en kundenkät, där vi bland annat frågade om kundernas åsikter kring butiken och produktönskemål. Av svaren ser man att kunderna är mycket nöjda med sin närbutik och dess personal.

– Jag är verkligen glad över alla fina kommentarer vi fick i enkäten, säger Johanna Järvinen. Vi har verkligen trevliga kunder som det är en glädje att betjäna. Vi fick många produktönskemål i enkäten och förverkligar så många av dem som möjligt. Allt får vi inte in i sortimentet på en gång, men vi tar in av produkterna under hela våren. Och vi tar givetvis gärna emot produktönskemål också i fortsättningen!

Trots att butiken har varit öppen under renoveringen firas en småskalig invigning med beaktande av coronabegränsningarna under torsdag-söndag (18–21.2). Bland annat kommer vi att ha fina erbjudanden som är i kraft hela veckoslutet.

Välkommen att bekanta dig med den förnyade butiken