Inkoon S-marketin remontti on valmistunut


17.2.2021

S-market Inkoon remontti on valmistunut, ja myymälä on kokenut suuren muodonmuutoksen. Myymälä on ollut avoinna koko remontin ajan, ja asiakkaat ovat saaneet seurata muutostöitä läheltä.

– Kyllähän tämä on hetkittäin ollut haastavaa – sekä meille mutta ennen kaikkea asiakkaille, kun tutut tuotteet ovat vaihtaneet paikkaa päivästä toiseen, ja henkilökuntakaan ei aina ole tiennyt mistä mitäkin löytyy, myymäläpäällikkö Johanna Järvinen muistelee remontin vaiheita. Mutta hyvin olemme yhteisvoimin selviytyneet. Kiitos kaikille asiakkaille joustavuudesta ja ymmärryksestä remontin aikana!

Remontin alla myymälän asiakkaille tehtiin asiakaskysely, jossa kysyttiin mm. asiakkaiden mielipidettä myymälästä ja tuotetoiveita. Kyselyn tuloksista näkee, että asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä lähikauppaansa ja sen henkilökuntaan.

– Olen todella otettu kaikista kauniista kommenteista, joita kyselyssä saimme, Johanna Järvinen sanoo. Meillä on todella mukavia asiakkaita, joita on ilo palvella. Kyselyssä saimme myös paljon tuotetoiveita, jotka käymme läpi ja toteutamme niistä mahdollisimman paljon. Kaikkea emme voi heti ottaa valikoimaan, mutta toteutamme toiveita pitkin kevättä. Ja asiakastoiveita otamme tietenkin jatkossakin hyvin miellämme vastaan!

Vaikka myymälä onkin ollut auki koko remontin ajan, avajaisia vietetään torstaista sunnuntaihin (18.–21.2.) koronarajoitukset huomioiden. Luvassa on mm. tarjouksia, jotka ovat voimassa koko viikonlopun.

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun myymälään!