Raseborg Festival går av stapeln i juli – vårt handelslag med som huvudsponsor


Raseborg Festival ordnas i Karis 1-2 juli. På festivalen uppträder både finska och utländska toppartister. Vårt handelslag är med på evenemanget som huvudsponsor och det finns biljetter att köpa till ägarkundspris.

5.5.2022

I början av juli ordnas det Raseborgs Festival i Karis. Festivalen är ett tvådagars evenemang och upp på scen kliver en rad finska och utländska artister. Festivalområdet finns i Bulevardparken och utlovas också en högklassig servering. Det finns gott att äta och dricka och alla hittar säkert något som de gillar.

Konsertens biljettförsäljning har börjat och ägarkunderna i vårt handelslag kan köpa biljetter till ägarkundspris. Det förväntas ett stort besökarantal till festivalen men det finns ännu ett begränsat antal biljetter till salu.

Under årens lopp har vårt handelslag själv ordnat festivaler och också sponsrat lokala konserter och evenemang och därför var det ett naturligt val att bli huvudsponsor för Raseborg Festival.

Vi är jätteglada att vårt handelslag kan vara med och stöda lokal kulturverksamhet, säger branschdirektör Mikko Ala-Huikku.

I S-mobil finns det tilläggsinformation om evenemanget och biljettpriser.