Raasepori Festival kajahtaa ilmoille heinäkuussa – osuuskauppamme mukana pääsponsorina


Raasepori Festival -konsertti järjestetään Karjaalla 1.-2. heinäkuuta. Paikalla on mahtava kattaus kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä. Osuuskauppamme on tapahtumassa mukana pääsponsorina ja lippuja voi ostaa asiakasomistajahintaan.

5.5.2022

Heinäkuun alussa Karjaalla järjestetään Raasepori Festival. Kaksipäiväinen konsertti tarjoaa kattauksen kotimaisia ja ulkomaalaisia esiintyjiä. Festivaalialue sijoittuu Bulevardinpuistoon, jossa ollaan myös panostettu tarjoiluun. Paikalta löytyy herkullista syötävää ja juotavaa moneen makuun.

Konsertin lipunmyynti on jo alkanut ja osuuskauppamme asiakasomistajat voivat ostaa lippuja asiakasomistajahinnoin. Festivaalin odotetaan suurta kävijämäärää mutta lippuja on vielä myynnissä rajoitettu määrä.

Vuosien saatossa osuuskauppamme on itse ollut järjestämässä festivaaleja sekä myös sponsoroinut paikallisia konsertteja ja tapahtuma, joten pääsponsoriksi ryhtyminen Raasepori Festivalille oli luonnollinen valinta.

Olemme todella iloisia siitä, että osuuskauppamme voi olla mukana tukemassa paikallista kulttuuritoimintaa, toimialajohtaja Mikko Ala-Huikku

Tapahtumasta ja lippuhinnoista löydät lisätietoa S-mobiilista.