På alla hjärtans dag njuter vi av samvaro och god mat


Måndag 14 februari firar vi en av årets härligaste dagar – nämligen alla hjärtans dag. Kort, blommor, choklad, små presenter och samvaro hör alla hjärtans dag till. Man kan fira dagen tillsammans med en större skara vänner och god mat. Restaurang Rosso i Borgå, intill gamla stan, och caféet Coffee House i Konstfabriken betjänar alla som firar alla hjärtans dag.

10.2.2022

Slå er ner, bordet är dukat

Förutom goda vänner hör också god mat och lugn starkt ihop med alla hjärtans dag. Rossos kockar skapar italienska rätter och i pizzaugnen med öppen eld gräddas napolitanska och romerska pizzor. Finns det något mer underbart än att slå sig ner vid ett dukat bord och njuta av god mat och trevligt sällskap. Och när någon annan står framför spisen har ni mer tid till samvaro. På alla hjärtans dag är det många som äter middag på restaurang och därför lönar det sig att göra en bordsreservation i tid och försäkra sig om att kunna njuta av god mat den tidpunkt man önskar.

I Coffee House finns ett mycket stort urval av specialkaffe och te. På det lugna och rymliga caféet är det trevligt att slå sig ner en stund och njuta av goda vänners sällskap. Det finns också salta och söta läckerheter om du är sugen på något smått att äta.

Ett presentkort till favoritrestaurangen eller caféet är en ypperlig present.

Presentkort är ett bra presenttips när man är utan idéer eller personer som ska få presenten redan verkar ha allt. Du kan köpa ett presentkort i Rossos kassa och ladda en summa mellan 10 och 150 euro på kortet. Personen som får presentkortet kan använda delar av summan eller hela beloppet på en gång. Presentkortet är i kraft två år från inköpet. En smakupplevelse på en restaurang eller ett cafébesök med läckerheter är en härlig present.

 

Trevlig alla hjärtans dag. Vi träffas i Rosso eller Coffee House.